Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αίγυπτος: Δάσκαλος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μαθήτρια 11 ετών

Αίγυπτος: Δάσκαλος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μαθήτρια 11 ετών

Οι ανακριτικές αρχές αποφάσισαν να φυλακίσουν τον δάσκαλο του παιδιού, για 4 ημέρες εν αναμονή της ολοκλήρωσης των ερευνών.

Κύμα οργής, πυροδότησε στην Αίγυπτο, οι συνθήκες θανάτου ενός κοριτσιού, μόλις 11 ετών, καθώς αναφορές, έδειχναν ότι  το παιδί είχε υποστεί καρδιακή προσβολή έπειτα από την «τιμωρία» της,  από τον δάσκαλό της.

Οι κάτοικοι της  επαρχίας Assiut  έγιναν μάρτυρες του θανάτου της μαθήτριας της πέμπτης τάξης στο Κοινό Δημοτικό Σχολείο Abdullah Al-Nadim στο Assiut,  μέσα στο σχολείο κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας.

Ο πατέρας του παιδιού, κατηγόρησε έναν από τους δασκάλους ότι προκάλεσε τον θάνατο, λόγω των συνεχών ξυλοδαρμών του, εξηγώντας ότι έχει συντάξει επίσημη αναφορά.

Τι καταγγέλλει ο πατέρας της 11χρονης

Ακόμη είπε ότι η κόρη του, μια μέρα πριν από το θάνατο της, ξυλοκοπήθηκε από τον δάσκαλο της αραβικής γλώσσας, και τραυματίστηκε στο χέρι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, επικαλούμενη τον ιστότοπο «Cairo 24». Η  μητέρα της έβγαλε μια φωτογραφία του τραυματισμού της στο χέρι και τη δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του σχολείου στο Facebook, προκειμένου να ενημερώσει τη διοίκηση.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι η κόρη του, την επόμενη μέρα, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και του ζήτησε να μην πάει σχολείο φοβούμενη την τιμωρία του δασκάλου.

Ο πατέρας την καθησύχασε, το παιδί πήγε στο σχολείο. Λίγο αργότερα, είδε να τον επισκέπτονται οι δάσκαλοι της κόρης, που του ζήτησαν να πάει στο σχολείο γιατί το παιδί του παρουσίαζε πρόβλημα υγείας. Σπεύδοντας εκεί βρήκε  το άψυχο σώμα του παιδιού.

Ο πατέρας του θύματος εξήγησε ότι οι ανακριτικές αρχές αποφάσισαν να φυλακίσουν τον δάσκαλο του για 4 ημέρες.

Η Εισαγγελία ζήτησε από τον αρμόδιο διευθυντή του Τμήματος Παιδικής Προστασίας  προκαταρκτική έρευνα και αυτός αποφάσισε ότι ο κατηγορούμενος έβλαψε σωματικά τα παιδιά στο σχολείο αντί να τα συμβουλεύσει.

Κατά την ανάκριση της Εισαγγελίας, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε το θύμα, ισχυριζόμενος ότι εξεπλάγη που έπεσε αναίσθητη, οπότε το προσωπικό του σχολείου προσπάθησε να την ξυπνήσει και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024