Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Night Out: Η επική φάρσα της Παπίλα στον Τσαλίκη

Night Out: Η επική φάρσα της Παπίλα στον Τσαλίκη

Τι... του έκαναν;

Το βράδυ της Τετάρτης ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχτηκε τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια, Ελίνα Παπίλα στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την λήξη της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε.

Με την πιο ευχάριστη και ειλικρινή διάθεση αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να μάθουμε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την πορεία της στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Οι κάρτες του Night Out έκρυβαν πολλές εκπλήξεις και η Ελίνα Παπίλα πέρασε από δοκιμασίες που δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Μια από αυτές και η τηλεφωνική φάρσα που έκανε στον καλό της φίλο, Γιώργο Τσαλίκη.

Δείτε την απολαυστική φάρσα της Ελίνας Παπίλα στον Γιώργο Τσαλίκη

«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου»

Στο τελευταίο μέρος της συζήτησης, η κουβέντα έφτασε στην πολυαγαπημένη της γιαγιά και τις δυσκολίες στη διαχείριση της απώλειας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίνα Παπίλα εξομολογήθηκε πως «ήμουν πάρα πολύ δεμένη με την γιαγιά μου. Ήμουν παιδί της γιαγιάς, αν και δεν με μεγάλωσε εκείνη, δεν ήταν πολύ μακριά από εμένα και για κάποιο λόγο επέλεγα να είμαι συνέχεια στη γιαγιά μου. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχει περάσει από αυτόν τον πλανήτη. Ότι είμαι σήμερα, σε πολύ μεγάλο βαθμό, το οφείλω στη γιαγιά μου. Στη γιαγιά μου τα έλεγα όλα. Ήταν η φίλη μου και, όταν πήγαινα στο σπίτι μου, η αόρατη φίλη μου».

«Πέρασε άνοια και θεωρώ πως είναι ασύλληπτο αυτό που αισθάνεσαι την στιγμή που δεν σε αναγνωρίζει. Στην αρχή είχα άρνηση, δεν πίστευα ότι γίνεται να μην με γνωρίζει και άρχισα να της λέω πράγματα για να με καταλάβει. Μετά το συνηθίζεις και απλά είσαι εκεί για το οτιδήποτε».

«Η γιαγιά μου δεν έχει ζήσει το τρίτο μου παιδί και αυτό είναι κάτι για το οποίο… της μιλάω, της λέω ότι τώρα περπατάει και υπάρχουν στιγμές που την παίρνω τηλέφωνο. Τον πρώτο καιρό που έφυγε από την ζωή, όταν συνέβαινε κάτι, έτρεχα στο σπίτι για να την πάρω τηλέφωνο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ στην αρχή καθόλου καλά» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η Ελίνα Παπίλα στο late night του Μεγάλου Καναλιού.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024