Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλέων Γρηγοριάδης: Η απάντησή του για το στριπτίζ και ο χαμός στο Twitter

Κλέων Γρηγοριάδης: Η απάντησή του για το στριπτίζ και ο χαμός στο Twitter

Το απρόοπτο “στριπτίζ” του κ. Γρηγοριάδη, δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter,

Χαμός έγινε στο twitter, με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, ο οποίος έκανε στριπτίζ εν μέσω τηλεδιάσκεψης, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την συνάδελφό του, του ΜέΡΑ 25, Μαρία Απατζίδη.

Όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, έγιναν μάρτυρες του απίστευτου περιστατικού με πρωταγωνιστή τον κ. Γρηγοριάδη, που σχολιάστηκε έντονα και ποικιλοτρόπως στα social media.

Υπενθυμίζεται πως ενώ η Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, για τη Δημοτική Αστυνομία, από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλάνο, ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος αγνοώντας ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μιλούσε και μη γνωρίζοντας ότι βρίσκεται εντός του πλάνου της, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του.

Όταν πια είχε βγάλει το πουκάμισό του, η Μαρία Απατζίδη αντιλήφθηκε το περιστατικό και προσπάθησε με το χέρι του να κρύψει την κάμερα, προκειμένου να… προλάβει κάτι που μπορεί να συνέβαινε στη συνέχεια.

Η απάντηση Γρηγοριάδη

Ο ίδιος ο κ. Γρηγοριάδης, πέρασε στην αντεπίθεση, και έδωσε τη δική του απάντηση για το ατυχές περιστατικό, αναφέροντας πως «όταν δουλεύεις όλη μέρα στην Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα».

Χαμός στο Twitter

Το ατυχές περιστατικό και η απάντηση του βουλευτή, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως,  από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι παραπονέθηκαν επειδή, η Μαρία Απατζίδη, όταν αντιλήφθηκε τι έκανε ο συνάδελφός της, έβαλε το χέρι της μπροστά στην κάμερα. Και πολλοί, επέκριναν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜΕΡΑ25 για τη στάση του, σημειώνοντας ότι αποτελεί έλλειψη σεβασμού.

Δείτε μερικά σχόλια

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024