Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Ιακωβίδης: Ο δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον επιτυχημένο ερμηνευτή και δημιουργό

Πέτρος Ιακωβίδης: Ο δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον επιτυχημένο ερμηνευτή και δημιουργό

Ακολούθησε ένα μοναδικό live με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών»!

Μία συγκινητική στιγμή περίμενε τον Πέτρο Ιακωβίδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο δήμαρχος της πόλης τον βράβευσε για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του, το «Οδός Τσιμισκή», που αναφέρεται στην πόλη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη, στην οποία και βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ακολούθησε ένα μοναδικό live με πλήθος κόσμου να τον χειροκροτά δυνατά!

Κατά τη διάρκεια της γιορτινής κι εντυπωσιακής βραδιάς, ο δήμος Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, απένειμαν στον επιτυχημένο ερμηνευτή και δημιουργό μία ειδική τιμητική πλακέτα για το «Οδός Τσιμισκή» ως ένδειξη αναγνώρισης και ευχαριστίας, για την πολύτιμη συμβολή του στην ακόμη μεγαλύτερη ανάδειξη μιας από τις ποιο χαρακτηριστικές οδούς της πόλης.

Φανερά συγκινημένος, ο Πέτρος Ιακωβίδης ευχαρίστησε τον δήμο και τον δήμαρχο για την τιμητική πλακέτα και, μεταξύ άλλων, ανέφερε στα social media του: «Θεσσαλονίκη μου τι απίστευτη ενέργεια και αγάπη ήταν αυτή; Είμαι ευγνώμων!! Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα για την τιμητική πλακέτα για την «Οδό Τσιμισκή» και για την άψογη διοργάνωση! Καλές γιορτές από καρδιάς!».

Παράλληλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι έτοιμος να αποκαλύψει το νέο του super hit, με τίτλο «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», το πρώτο τραγούδι από τη νέα του δισκογραφική στέγη, την Panik Records, που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου.

Επίσης, συνεχίζει τις sold out επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης, μαζί με την Josephine, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024