Η έναρξη συνεργασίας με την κ. Μελέτη εγκαινιάζεται με την παρουσία της στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ιδρύματος

Το Ίδρυμα Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η Θεοτόκος», ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ότι η Ελεονώρα Μελέτη δρα πλέον ως πρέσβειρα για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

«Η κ. Μελέτη είναι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια, συγγραφέας και μητέρα ενός κοριτσιού και από την πρώτη στιγμή στάθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στο στόχο αυτό. Δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά να βοηθήσει στην επικοινωνιακή προβολή του φορέα καθώς και να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τη δράση του, ο οποίος λειτουργεί απρόσκοπτα από το 1963», αναφέρει το ίδρυμα σε ανακοίνωσή του.

Η συμμετοχή της αναμένεται ότι θα συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Ιδρύματος, ώστε να συνεχίσει την εξέλιξη, αξιολόγηση, εκπαίδευση και αποκατάσταση, στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία ενός κόσμου όπου τα άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος θα έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή και στην εργασία.

Ο Πρόεδρος του ιδρύματος κ. Νεόφυτος Ερωτόκριτος δήλωσε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η κα Ελεωνόρα Μελέτη επιθυμεί με ενθουσιασμό να στηρίξει το έργο που επιτελείται στο Ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στον ευαίσθητο τομέα της μέριμνας, εκπαίδευσης, κοινωνικής ένταξης και αποδοχής των νέων με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σε αυτή τη προσπάθειά μας βρίσκουμε Υποστηρικτές με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι, αλλά κυρίως τα ίδια τα παιδιά και οι νέοι του Ιδρύματος την ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη, ανιδιοτελή στήριξή της.»

Η έναρξη συνεργασίας με την κ. Μελέτη εγκαινιάζεται με την παρουσία της στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ιδρύματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00 – 17:00 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σπύρου Θεολόγου 2, Ίλιον.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr