
«Πάρτι» Μαροκινών φιλάθλων στην Ελλάδα για την πρόκριση επί της Ισπανίας
Μαροκινοί που ζουν στην Αθήνα βγήκαν σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας με αυτοκίνητα και μηχανές, για να γιορτάσουν την μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στο Μουντιάλ
Το Μαρόκο έκανε το μεγάλο «μπαμ» στο Μουντιάλ του Κατάρ, αποκλείοντας την Ισπανία, με την Εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας να δίνει το «παρών» στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Οι Μαροκινοί πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους και θα πρέπει να σημειωθεί πως έστησαν ένα μικρό «πάρτι» και στην Ελλάδα.
Λίγο μετά τη λήξη λοιπόν του αγώνα με την Ισπανία, Μαροκινοί που ζουν στην Αθήνα βγήκαν σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας με αυτοκίνητα και μηχανές, για να γιορτάσουν την μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στη φάση των 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Χαρακτηριστικά είναι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την οδό Πατησίων:
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Θέατρο Στοά: Τι θα δούμε τη χειμερινή σεζόν στην 56η χρονιά λειτουργίας
- Αποζημίωση για υπερκόπωση
- Ο χάρτης του ανορθολογισμού στην Ευρώπη
- Η ψυχολογία ξέρει γιατί δένεσαι με το κατοικίδιό σου (αλλά όχι με ανθρώπους)
- Καύσωνες: Η κλιματική αλλαγή ανατροφοδοτεί τον εαυτό της – Και φταίει ότι η Γη απορροφά περισσότερο ήλιο



