Τζον Τραβόλτα: Το «αντίο» στην Κίρστι Άλεϊ – «Μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα ποτέ»
Από τους συναδέλφους της που την αποχαιρέτησαν δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τζον Τραβόλτα.
Η αγαπημένη ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ, γνωστή για τον ρόλο της Ρεμπέκα Χάουι στην κωμική σειρά «Cheers», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε δίπλα στον Τζον Τραβόλτα στην ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει» και έγινε η πολύ αγαπητή μαμά με το ιδιαίτερο χιούμορ.
Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσω Twitter τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου.
Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός ενώ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλυγουντ.
— Kirstie Alley (@kirstiealley) December 6, 2022
Από τους συναδέλφους της που την αποχαιρέτησαν δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τζον Τραβόλτα.
Ο διάσημος συμπρωταγωνιστής της στη σειρά των ταινιών «Κοίτα ποιος μιλάει» την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα. «Η Κίρστι ήταν μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Κίρστι. Ξέρω ότι θα βρεθούμε ξανά», έγραψε ο Τζον Τραβόλτα στο Ιnstagram.
Δείτε την ανάρτηση του Τζον Τραβόλτα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta)
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του

