Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων, τα ΒορΟινά της Αγάπης!

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων, τα ΒορΟινά της Αγάπης!

Χριστουγεννιάτικα δένδρα, πολύχρωμα στολίδια, λαμπιόνια, μουσική, κεράσματα και τα καλύτερα κρασιά από τα κορυφαία οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας.

Η εικόνα από τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» που μαζί με τα λαμπερά χαμόγελα των παρευρισκομένων, επισκεπτών και οινοποιών, πλέκουν τον ιστό μίας εκδήλωσης ποιότητας, χαράς και κυρίως ανθρωπιάς, εφόσον, όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια εισόδου θα προσφερθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Πρόκειται για εκδήλωση που εξυμνεί το επώνυμο ποιοτικό Ελληνικό κρασί και πραγματοποιείται τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ώρες 18:00-22:00, στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» αποτελούν μία εορταστική Χριστουγεννιάτικη έμπνευση των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος», να προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα να δοκιμάσει εξαίρετα κρασιά από τα κελάρια τους, παλιές σοδειές, οίνους σε μεγάλα μεγέθη φιαλών, πειραματικές, ακυκλοφόρητες ή ιδιαίτερα περιορισμένης κυκλοφορίας ετικέτες, ακόμη και κάποιες που δεν διατίθενται στην αγορά.

Στόχος είναι το κοινό, καταναλωτές και επαγγελματίες από την εστίαση και το εμπόριο οίνου, να γνωρίσει, να γευθεί, να απολαύσει και κυρίως να κατανοήσει τον οινικό πλούτο μερικών από τα πλέον κορυφαία οινοποιεία της χώρας, όπως εξελίσσεται η αμπελουργία και η οινοποιία στο σήμερα.

Ένας αφρώδης ερυθρός οίνος από Βλάχικο, ένα ροζέ από Syrah και Aglianico, ένα Ασύρτικο όψιμου τρύγου, Ξινόμαυρα από διαφορετικά αμπελοτεμάχια, μία πειραματική Μαυροδάφνη, αποτελούν μόνο την αρχή της γνωριμίας με αυτόν τον πλούτο.

Και επιπλέον, μικρές κάθετες γευσιγνωσίες, ετικέτες που διατίθενται μόνο στα οινοποιεία, one off αποκαλύψεις, ενδιαφέροντα αποστάγματα και πολλά, πάρα πολλά ακόμη, στα τραπέζια και στις φιάλες της εκδήλωσης.

Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» πραγματοποιούνται από το 2016, πάντα με το ίδιο αυθεντικό και πρωτοποριακό δικό τους στυλ, των εξαίρετων, ιδιαίτερων και ακριβών κρασιών, καθώς και αμπελοοινικών αποσταγμάτων, και πάντα στο πνεύμα της αγάπης των ημερών.

Τα έσοδα, όπως συνηθίζεται κάθε φορά από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, προσφέρονται σε ίδρυμα φροντίδας παιδιών.  Για φέτος, το Δ.Σ. της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» έχει αποφασίσει το χρηματικό ποσό που θα συλλεχθεί από τα εισιτήρια των επισκεπτών, να δοθεί εξ ολοκλήρου στο «Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου» στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργάτης σε αυτή την κίνηση προσφοράς και αγάπης, το ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki που φιλοξενεί την εκδήλωση στους πανέμορφα στολισμένους για τα Χριστούγεννα χώρους του, με θέα τη μαγική Πλατεία Αριστοτέλους.

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ώρες 18:00-22:00

Ξενοδοχείο Electra Palace

Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη

Κόστος εισιτηρίου: 15€

Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» είναι μία ακόμη ετήσια και θεσμοθετημένη εκδήλωση της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

Πληροφορίες για την ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», τα οινοποιεία-μέλη της, το προφίλ και τις δράσεις της, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.winemakersofnorthgreece.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024