Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κιβωτός του Κόσμου: Αγωνία για το περιεχόμενο τραπεζικής θυρίδας στη Χίο

Κιβωτός του Κόσμου: Αγωνία για το περιεχόμενο τραπεζικής θυρίδας στη Χίο

Μία ακόμα θυρίδα σε τράπεζα στη Χίο θα ερευνήσουν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των ελέγχων στην Κιβωτό του Κόσμου.

Μπορεί μέσα από τους ελέγχους σε τραπεζικούς λογαριασμούς και τραπεζικές θυρίδες τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας να έχουν εντοπίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ωστόσο εικάζεται ότι δεν έχουν βρεθεί όλα τα μετρητά που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Έτσι, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, θα εξεταστεί και μια τραπεζική θυρίδα που ανήκει σε στενό συγγενικό πρόσωπο του ιδρυτή της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το Tlive, στο νησί της Χίου -από όπου είναι η καταγωγή του ζεύγους- έχει εντοπιστεί θυρίδα σε τραπεζικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, η οποία ανήκει στην ηλικιωμένη μητέρα του πατέρα Αντωνίου.

Η συγκεκριμένη θυρίδα έχει σφραγιστεί και η τράπεζα έχει ειδοποιήσει τις Αρχές. Έτσι κανείς δεν μπορεί να πάει να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό της.

Τις επόμενες ημέρες, πιθανότερο την Τετάρτη, αναμένεται να βρεθεί στο νησί κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να ανοιχθεί η συγκεκριμένη θυρίδα και το περιεχόμενό της να αποδοθεί απευθείας στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι σε τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε η μητέρα του ιερέα και ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, η οποία είναι συνταξιούχος, εντοπίστηκαν 50.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν έχει διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια εμπλοκή των χρημάτων με την υπόθεση της ΜΚΟ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024