Ντόρα Κουτροκόη: Νέες δηλώσεις – φωτιά για Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου
Δείτε όσα δήλωσε η Ντόρα Κουτροκόη
Επικοινωνία με την Ντόρα Κουτροκόη είχε το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Τσουρός.
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε σήμερα στον αέρα του «Mega Καλημέρα» τι είπε στην επικοινωνία στην επικοινωνία που είχε χθες το βράδυ με την παρουσιάστρια.
- Διαβάστε επίσης: Η δήλωση – φωτιά της Ελεονόρας Μελέτη για την Ντόρα Κουτροκόη
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αντάλλαξε μερικά μηνύματα με τη συνάδελφό του και μετά μίλησαν και στο τηλέφωνο.
«Ντόρα, σε πήραν τηλέφωνο ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου» τη ρώτησε ο Κώστας Τσουρός, με την Ντόρα Κουτροκόη να του απαντά: «Όχι! Δεν είχα κανένα απολύτως νέο τους».
Δείτε το βίντεο…
«Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον»
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής η Ντόρα Κουτροκόη υπέγραψε την απόλυσή της από τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, η δημοσιογράφος μπήκε στο κανάλι στις 11:01 και βγήκε στις 11:19.
Η ίδια η Ντόρα Κουτροκόη δήλωσε στην κάμερα τα εξής: «Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 μετά από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια».
«Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας» συμπλήρωσε.
Στην ερώτηση για το αν δέχτηκε στήριξη από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».
«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ» κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.
https://youtu.be/JkeL87nguKM
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
- Ιράν: Νομοσχέδιο για την «ασφάλεια και την ανάπτυξη του Ορμούζ» κατατέθηκε στο κοινοβούλιο
- Markos by Night: Έρχεται το Σάββατο με την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
- «Πολιτιστική και πολιτική» η επιστροφή της Μαρία Γκρατσία Κιούρι στη Ρώμη για τον οίκο Fendi
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Πειραιάς: Από αναθυμιάσεις ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού που βρέθηκε σε αυτοκίνητο μέσα σε γκαράζ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-29-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442