Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Secret Santa στο γραφείο: Πλήρης οδηγός για χαρούμενους συναδέλφους

Secret Santa στο γραφείο: Πλήρης οδηγός για χαρούμενους συναδέλφους

Εάν θέλεις να οργανώσεις Secret Santa στο γραφείο, τα πράγματα είναι ευκολότερα από ό,τι νομίζεις...

Το Secret Santa στο γραφείο αποτελεί έναν από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να μπείτε μαζί με τους συναδέλφους σου στο κλίμα των γιορτών. Είτε θα επιλέξεις ένα προσεγμένο δώρο είτε κάτι πιο αστείο, το σίγουρο είναι ότι θα φέρει στιγμές χαράς και άφθονου γέλιου. Για να καταφέρεις να το οργανώσεις με επιτυχία, θα χρειαστείς λίγη οργάνωση και πολύ… εχεμύθεια για να μην αποκαλυφθεί κανένας «Santa».

1) Εξήγησε τους κανόνες του Secret Santa

Αν και το Secret Santa είναι ένα παιχνίδι που έχουμε παίξει πολλοί από εμάς, κάποιοι μπορεί να μην το έχουν ακούσει ποτέ. Στείλε ένα ομαδικό email εξηγώντας τους κανόνες του παιχνιδιού. Ένας απλό τρόπος για να το εξηγήσεις περιεκτικά περιλαμβάνει: «Ο στόχος του Secret Santa είναι να αγοράσουμε ένα δώρο σε κάποιον, χωρίς να ξέρει από ποιον θα το λάβει. Θα τραβήξεις ένα χαρτάκι και θα αγοράσεις ένα δώρο για το άτομο, του οποίου το όνομα θα δεις στο χαρτί».

Ίσως χρειαστεί να εξηγήσεις ένα υποθετικό σενάριο, ώστε όλοι να έχουν μια ιδέα για το πώς να παίξουν και να αποφασίσουν εάν θέλουν να συμμετάσχουν.

2) Ονόματα σε χαρτάκια

Αφού ολοκληρώσετε την λίστα των συμμετεχόντων έχει έρθει η ώρα της τυχαίας επιλογής. Γράψτε σε μικρά κομμάτια χαρτί τα ονόματα όλων, διπλώστε τα και ανακατέψτε τα καλά. Προσάλεσε τους συναδέλφους σου να διαλέξουν ένα χαρτάκι και αν επιλέξουν το δικό τους όνομα, να το κλείσουν πάλι και να επιλέξουν εκ νέου.

Εκτός από αυτήν την εξαίρεση, δεν επιτρέπεται να γίνει άλλη ανταλλαγή με τα ονόματα. Αν κάποιος απουσιάζει, ένα άτομο θα πρέπει να του διαλέξει ένα όνομα από τα χαρτάκια χωρίς να το κοιτάξει.

3) Αποφασίστε για το budget και την ημερομηνία

Αυτές οι δύο αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν σε συνεννόηση με όλους τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι. Θα πρέπει να αποφασίσετε περίπου πόσο χρήματα θα διαθέσετε για το δώρο. Θα πρέπει επίσης να ορίσετε από κοινού μια ημερομηνία ανταλλαγής δώρου.

Η ημερομηνία ανταλλαγής δώρου μπορεί να είναι λίγο πριν τις γιορτές, αρκεί να είναι όλοι παρόντες και να μην λείπουν σε άδεια. Επιλέξτε μια τοποθεσία για να αφήσετε δώρα. Αν έχετε στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο, τότε η βάση του είναι το πιο κατάλληλο μέρος.

4) Οργάνωσε την μεγάλη ημέρα

Μπορεί να θέλεις να οργανώσεις κάτι έξτρα για την ημέρα ανταλλαγής των δώρων. Κάνε το Secret Santa ακόμα πιο διασκεδαστικό, οργανώνοντας μια μικρή γιορτή που θα απολαύσεις μαζί με τους συναδέλφους σου, με λίγη μουσική ή ακόμα και έναν εορταστικό μπουφέ.

Μίλα με τους συναδέλφους σου και ρώτα τους για τις ιδέες τους. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, θα πρέπει να είναι μια συναρπαστική περίσταση.

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024