Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πάρτι της χρονιάς: Πώς θα οργανώσεις το πιο fun χριστουγεννιάτικο event

Το πάρτι της χρονιάς: Πώς θα οργανώσεις το πιο fun χριστουγεννιάτικο event

Πρακτική check list που όλα όσα θα πρέπει να σκεφτείς και να προετοιμάσεις για να διοργανώσεις το πιο fun χριστουγεννιάτικο event.

Ο Δεκέμβριος έχει επισήμως ξεκινήσει και όλοι μετράμε αντίστροφα για τις λαμπερές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που μας χαρίζουν την ιδανική ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να συναντηθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και φυσικά να διασκεδάσουμε μαζί τους. Εάν μάλιστα, θέλεις να οργανώσεις το πιο φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο event, ήρθε η στιγμή να ξεδιπλώσεις την δημιουργικότητά σου. Τα μόνα που θα χρειαστείς, εκτός από καλή διάθεση και λίγο προγραμματισμό, περιλαμβάνουν:

Ποιος θα μπει στην guest list;

Το πρώτο βήμα είναι να φτιάξεις την λίστα των καλεσμένων και να σκεφτείς αν θα συμπεριλάβεις άτομα από τον στενό σου φιλικό και οικογενειακό κύκλο ή αν θέλεις μια πιο open εκδήλωση, με καλεσμένους φίλους, συγγενείς, ακόμα και συνεργάτες.

Μόλις καταλήξεις σε αριθμό ατόμων, ξεκίνα στέλνοντας υπενθυμιστικά «Save the date» μηνύματα, με λεπτομέρειες όπως η ημερομηνία και η ώρα, για να γνωρίζεις ποιοι θα μπορέσουν πράγματι να παρευρεθούν.

Βρες το θέμα για το χριστουγεννιάτικο event

Αυτή είναι η πιο σημαντική πτυχή για τον προγραμματισμό σου. Σκέψου τι θέλεις να κάνεις αλλά και τι θα ήθελαν οι καλεσμένοι σου. Είναι ένα ξέφρενο βραδινό πάρτι, ένα ήρεμο γεύμα ή κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα; Μίλα με τους καλεσμένους σας και ενθάρρυνέ τους να σου δώσουν τις ιδέες τους. Αφού καταλήξεις στο θέμα για το χριστουγεννιάτικο event, πιάσε μολύβι και χαρτί για τον προϋπολογισμό!

Με αυτόν τον τρόπο θα βεβαιωθείς ότι θα φτιάξεις μια αναλυτική λίστα με όλα όσα χρειάζεται να περιλαμβάνει, από την διακόσμηση μέχρι και το φαγητό ή τα συνοδευτικά ποτά. Έτσι θα μπορείς να συνεχίσεις με το σχεδιασμό σου χωρίς απρόοπτα και σύγχυση.

Ώρα να επιλέξεις χώρο

Η επόμενη απόφαση είναι ο χώρος και το πού θα πραγματοποιήσεις το χριστουγεννιάτικο event, καθώς θα πρέπει να είναι κατάλληλος για το θέμα σας και εύκολα προσβάσιμο, τόσο για εσένα όσο και για τους καλεσμένους σου. Εάν ο αριθμός των καλεσμένων είναι μικρός ή εάν θέλεις να δώσεις μια προσωπική νότα μπορείς να το διοργανώσεις στο σπίτι σου.

Αν όμως, τα άτομα είναι πολλά θα χρειαστεί να νοικιάσεις έναν χώρο. Όσο νωρίτερα κάνεις την κράτηση τόσο το καλύτερο, καθώς θα έχεις χρόνο να ψάξεις και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Φαγητό και ποτό

Το φαγητό είναι ένα βασικό στοιχείο οποιασδήποτε εκδήλωσης και ένα γεύμα ή ένας μπουφές αναμένεται γενικά σε ένα χριστουγεννιάτικο event. Σε αυτήν την περίπτωση έχεις δύο επιλογές, το γεύμα ή έναν ανοιχτό μπουφέ. Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις εκ των προτέρων για χορτοφαγικές ή ειδικές διατροφικές απαιτήσεις για να συμπεριληφθούν στο μενού.

Όσον αφορά τα ποτά, προσπάθησε να έχεις μια ευρεία επιλογή, καθώς τα γούστα των καλεσμένων σας μπορεί να διαφέρουν. Μην ξεχάσεις και τις μη αλκοολούχες επιλογές για τους οδηγούς ή όσους προσέχουν.

Μουσική και ψυχαγωγία

Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τη μουσική που μπορεί να ταιριάξει αρμονικά με το θέμα που έχεις επιλέξει. Εάν σχεδιάζεις ένα βραδινό πάρτι, τότε ένας DJ θα ήταν μια καλή επιλογή για να φτιάξει το κλίμα και να ενθαρρύνει τους καλεσμένους σου να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Εάν θέλεις να κάνεις κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείς να δοκιμάσεις καραόκε, τραπέζια καζίνο, χορευτές και φυσικά πολλές γιορτινές εκπλήξεις.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024