Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι και Μέγκαν όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Χάρι και Μέγκαν όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ πρίγκιπα Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ.

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix. Μια πρώτη ματιά του ντοκιμαντέρ στο οποίο εργάζεται το ζευγάρι από τότε που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στο teaser ενός λεπτού περιλαμβάνονται ανέκδοτες φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. «Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες… Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για την οικογένειά μου» λέει ο πρίγκιπας Χάρι σε ερώτηση για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτό το ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Φοβόταν τον έρωτα του πρίγκιπα Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;» ακούγεται να λέει στο τέλος του βίντεο η Μέγκαν Μαρκλ.

Το Netflix χαρακτηρίζει το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» ως «παγκόσμιο γεγονός». Δεν έχει επιβεβαιώσει όμως ακόμα την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.

Το Netflix «άδειασε» τον πρίγκιπα Χάρι

Το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου. Και αυτό παρά τις προσπάθειες του πρίγκιπα Χάρι να μεταφερθεί η πρεμιέρα για το 2023 λόγω του θανάτου της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει προσωπικές φωτογραφίες από την κοινή ζωή του ζευγαριού. Στιγμές από τη γαμήλια δεξίωση, ένα ταξίδι στην Αφρική, αλλά και από την εγκυμοσύνη της Μέγκαν. Υπάρχουν επίσης συνεντεύξεις από φίλους και συγγενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους, σύμφωνα με το Netflix, δεν έχουν ποτέ μιλήσει δημόσια για όσα είδαν. Θα περιέχονται επίσης σχόλια ιστορικών, οι οποίοι σχολιάζουν τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο.

«Το ντοκιμαντέρ δεν φωτίζει απλά την ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού. Δίνει μια εικόνα του κόσμου μας και του πώς συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλο», σημειώνει εκπρόσωπος του Netflix. Φωτίζονται οι πρώτες ημέρες της σχέσης τους και οι προκλήσεις που αντιμετώπισαν. Ό,τι δηλαδή τους οδήγησε να αισθάνονται να απαρνηθούν τα αξιώματά τους.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθητεί η βραβευμένη με Emmy Liz Garbus. Υπενθυμίζεται πως πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είχαν υπογράψει πολυετή συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix το 2020.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024