Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα Covid - Μεταφέρθηκαν οι ασθενείς

Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα Covid – Μεταφέρθηκαν οι ασθενείς

Δείτε βίντεο

Εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος καταγράφηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, καθώς πλημμύρισε η πτέρυγα κοροναϊού λόγω σωλήνα που έσπασε.

Οι διάδρομοι γέμισαν νερά και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μεταφερθούν οι ασθενείς από τα 17 κρεβάτια σε άλλη πτέρυγα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει υδραυλικός.

Διαβάστε επίσης: Επικίνδυνη για τη δημόσια η υγεία η απόφαση του ΣτΕ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς λέει ο Πλεύρης

«Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου. Πριν δύο μήνες είχαμε καταγγείλει ότι μία νοσηλεύτρια είχε ακουμπήσει σε γυμνά καλώδια και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Είναι μια κατάσταση χρόνια, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο» είπε η παθολόγος Μαίρη Ακρογιάννη στο OPEN.

«Έχει δίκιο, το νοσοκομείο Νίκαιας έχει πολλά προβλήματα. Αυτά τα θέματα τα λύνουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, και αν δεν μπορούν, οι διοικήσεις μπορούν να αλλαχθούν» επεσήμανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Δείτε βίντεο

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024