Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Βόσσου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήμασταν σαν φτωχοσυμπέθεροι»

Σοφία Βόσσου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήμασταν σαν φτωχοσυμπέθεροι»

Τι αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου;

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της συμμετοχής της στην Eurovision.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσπάθεια που έκανε μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το κομμάτι «Άνοιξη» στον μουσικό διαγωνισμό.

Ειδικότερα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πήγαμε στην Eurovision ήταν πάρα πολύ ωραία όλα, οργανωμένα αλλά εμείς είχαμε ένα θεματάκι ως αντιπροσωπεία τότε. Δεν την πίστευαν πολύ τότε την Eurovision. Παλέψαμε πολύ μόνοι μας για να το κάνουμε αυτό. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας και πήγαμε λίγο ψιλοφτωχοσυμπέθεροι αλλά σε αυτό δεν έφταιγε η ΕΡΤ. Ήταν έτσι ο νόμος. Τα παιδιά της ΕΡΤ ήταν εξαιρετικά, εμείς με τον Ανδρέα βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας».

«Τα μακιγιάζ μου και τα ρούχα μου ήταν από εμάς και όχι παραγωγή της ΕΡΤ ή κάποιας άλλης εταιρείας. Την τελευταία στιγμή, μάλιστα, μείναμε από σαξοφωνίστα! Είχαμε έναν εξαιρετικό σαξοφωνίστα που ξαφνικά αρρώστησε και βρήκαμε τον γέροντα, ο οποίος δεν άντεχε ο κακομοίρης και πάτησε κάτι κοκοράκια τα οποία όμως εγώ δεν κατάλαβα» πρόσθεσε ακόμα η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024