
Γουίγκαν: Νέος προπονητής ο Κόλο Τούρε
Η Γουίγκαν, η οποία βρίσκεται στην Championship, θα είναι η πρώτη ομάδα, την οποία θα προπονήσει ως πρώτος προπονητής, ο Κόλο Τουρέ.
Και το επόμενο βήμα στην προπονητική καριέρα του Κόλο Τουρέ… έγινε!
Η Γουίγκαν ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού και έτσι ο Τουρέ θα αναλάβει την πρώτη του ομάδα ως πρώτος προπονητής καθώς στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα είχε «καθίσει» μόνο στο πόστο του βοηθού προπονητή.
Σέλτικ και Λέστερ ήταν οι «σταθμοί» του μέχρι στιγμής στον δρόμο της προπονητικής ενώ έχει περάσει από την Κ23 της Ακτής Ελεφαντοστού αλλά και την ανδρική ομάδα στην οποία και παραμένει μέχρι και σήμερα.
Ωστόσο η ώρα για το «βήμα» παραπάνω έκρινε πως είχε έρθει και έτσι άφησε το τιμ του Μπρένταν Ρότζερς και «μετακόμισε» στην Γουίγκαν, στην οποία υπόγραψε 3,5 χρόνια συμβόλαιο.
✍? We are delighted to confirm the appointment of Kolo Touré as the Club’s new First Team Manager!
Welcome to Wigan, Kolo ?#wafc ?⚪️ #BELIEVE
— Wigan Athletic (@LaticsOfficial) November 29, 2022
- Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις στην παραγωγή τους – Ξεπερνώνται οι ηθικές αναστολές
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης


