Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατρίνης: «Επιλογή της κυβέρνησης η συγκάλυψη των ενόχων»

Κατρίνης: «Επιλογή της κυβέρνησης η συγκάλυψη των ενόχων»

Ο Μιχάλης Κατρίνης μίλησε για τις μετεκλογικές συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι το κόμμα έχει ξεκαθαρίσει ότι ακολουθεί αυτόνομη πορεία.

Ο Μιχάλης Κατρίνης, σε συνέντευξη του, όταν ρωτήθηκε για τις μετεκλογικές συνεργασίες απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι ακολουθεί αυτόνομη πορεία και αυτόνομη στρατηγική. Να σημειωθεί πως ο κ. Κατρίνης είχε αναφέρει ότι «Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει σύντομα νομοθετική ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

«Έχουμε επιπλέον ξεκαθαρίσει ότι δεν προσφερόμαστε ως βολικός κυβερνητικός εταίρος, ούτε για τη ΝΔ, ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε δε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα εκπλήξει αρνητικά και τους δύο», πρόσθεσε ο κ. Κατρίνης.

Διαβάστε επίσης: Κατρίνης: Ανεξέλεγκτος παρακρατικός μηχανισμός παρακολουθήσεων

Σχετικά με τις υποκλοπές

Για το θέμα των υποκλοπών ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι εάν ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη πιθανόν τίποτα από όσα συζητούνται επί 4 μήνες να μην είχε γίνει γνωστό.

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να συγκαλύπτει την υπόθεση με κάθε τρόπο, αποτρέποντας μάρτυρες από το να μιλήσουν και απειλώντας με το «απόρρητο» όλους όσοι γνωρίζουν. Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε και κινείται απολύτως θεσμικά, επιδιώκοντας τη διαφάνεια για ένα κρίσιμο ζήτημα του κράτους δικαίου που καταδεικνύει και ένα σοβαρό έλλειμμα δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Πρόσθεσε δε: «Θα πρέπει, ωστόσο, να γνωρίζει ο πρωθυπουργός ότι υπάρχουν σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αρμόδια όργανα που διερευνούν την υπόθεση, χωρίς τα προσκόμματα που ο ίδιος και η κυβέρνηση του βάζουν. Και σε αυτά τα όργανα δεν έχει την πλειοψηφία η Νέα Δημοκρατία όπως εδώ, για να επιβάλει ομερτά και να αποφύγει τις πιθανές κυρώσεις».

Για την ακρίβεια

Οσον αφορά το θέμα της ακρίβειας ο Μιχάλης Κατρίνης ανέφερε ότι διαβρώνει το εισόδημα κάθε νοικοκυριού και κάθε επιχείρησης, με συνέπεια τα χρέη να αυξάνονται και οι τζίροι να μειώνονται.

«Βρισκόμαστε στο μάτι ενός κυκλώνα ακρίβειας και αυτό φαίνεται και από την διόγκωση του ιδιωτικού χρέους. Τα χρέη στην εφορία και στις τράπεζες αυξάνονται, οι μισθοί έχουν πλέον μικρότερη αγοραστική δύναμη και η κυβέρνηση κωφεύει.

Οι πολίτες παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση και η κυβέρνηση διαχειρίζεται αυτήν τη ζοφερή πραγματικότητα μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο, δημιουργώντας κατ’ ουσία μια εικονική πραγματικότητα», υπογράμμισε ο κ. Κατρίνης.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024