Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cyber Deals: Οι προσφορές συνεχίζονται στο SHOPFLIX.gr

Cyber Deals: Οι προσφορές συνεχίζονται στο SHOPFLIX.gr

Ασυναγώνιστες τιμές σε αμέτρητα προϊόντα

Τα web deals συνεχίζονται για όλη τη εβδομάδα στο SHOPFLIX.gr και στην Cyber Week.

Ακόμα και αν δεν προλάβετε τη Cyber Monday οι προσφορές συνεχίζονται στο SHOPFLIX.gr σε χιλιάδες προϊόντα με έκπτωση έως -80% σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Ο,τι και αν ψάχνετε από τηλεοράσεις, smartphone και γενικά προϊόντα τεχνολογίας έως λευκές συσκευές, καφετιέρες, air condition, έπιπλα σπιτιού, βιβλία, προϊόντα μακιγιάζ, βρεφικά είδη και είδη ταξιδιού θα τα βρείτε σε ασυναγώνιστες τιμές.

Και αν ήδη αγοράσατε νέο λάπτοπ τώρα είναι ευκαιρία να αγοράσετε μια gaming καρέκλα, για ατέλειωτο παιχνίδι. Ακόμα και αν θέλετε πάρετε το activity tracker που τόσο καιρό θέλετε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εαν θέλετε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε σινεμά, θα βρείτε σε σούπερ τιμή home cinema.

Στο SHOPFLIX.gr επίσης θα βρείτε σε cyber deals όλες τις συσκευές μαγειρέματος και ό,τι ζητάτε για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό τώρα που τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους. Κλιματιστικά, αλλά και καλοριφέρ λαδιού σε έκπτωση έως -50%.

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ! Για σας που θέλετε να υιοθετήσετε τις χειμερινές τάσεις στο μακιγιάζ θα βρείτε απίστευτες τιμές σε είδη μακιγιάζ, αλλά και σε κρέμες προσώπου.

Μπορείτε από τώρα να αγοράσετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών σας, αφού όλα τα βρεφικά και παιδικά παιχνίδια θα τα βρείτε σε μοναδικές τιμές. Και για σας που αισθάνεστε παιδιά ή θέλετε να διοργανώσετε μια βραδιά παιχνιδιού με φίλους, θα βρείτε αμέτρητα επιτραπέζια παιχνίδια σε προσφορά.

Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα είδη δεν έχετε παρά να μπείτε στην πλατφόρμα να διαλέξετε και να προσθέσετε τα προϊόντα σας στο καλάθι των αγορών σας.

Το SHOPFLIX.gr θα φροντίσει, χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις του, να σας παραδοθούν σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και εάν επιλέξετε περισσότερα από ένα προϊόντα, επιλέξετε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και θα παραλάβετε ολόκληρη την παραγγελία σας με την ίδια αποστολή, ακόμη και αν κάθε προϊόν προέρχεται από διαφορετικό προμηθευτή.

Για όλες τις ηλεκτρονικές σας αγορές η πλατφόρμα, σας δίνει, πολλαπλές επιλογές πληρωμής μέσα από πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας. Είτε μέσω Apple Pay, ή Google Pay ή Διατραπεζική Συναλλαγή Iris ή το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet ή πληρωμή με αντικαταβολή είτε ακόμη με Shopflix Pay 4.

Ζήστε την εμπειρία της Cyber Week στο SHOPFLIX.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024