Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμερούν-Σερβία: Ματσάρα στο πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ

Καμερούν-Σερβία: Ματσάρα στο πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη το πρώτο ημίχρονο του Καμερούν-Σερβία, με τους Αφρικανούς να προηγούνται και τη Σερβία να κάνει την ανατροπή.

Χορταστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στο Καμερούν με τη Σερβία, με τους Σέρβους να καταφέρνουν να φτάσουν στην ανατροπή και να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο 29ο λεπτό, ο Κούντε του Ολυμπιακού εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ενκουλού πήρε την κεφαλιά κι ο Καστελέτο με προβολή στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κι έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Σερβία, είχε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και πριν δεχθεί το γκολ αλλά και για να ισοφαρίσει και τελικά έφτασε στο 1-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, με τον Τάντιτς να κάνει κάνει τη σέντρα και τον Πάβλοβιτς να νικάει τον Ανγκισά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Επασί.

Μάλιστα οι Σέρβοι έφτασαν σε ολική ανατροπή στο σκορ με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ο μέσος της Λάτσιο με δυνατό αριστερό σουτ στα όρια της περιοχής σκόραρε για να φέρει «τούμπα» το ματς.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024