
Νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου: Πωλούσαν τα ρούχα και τα τρόφιμα των δωρεών
Όπως φαίνεται είχε μπει «ταρίφα» σε τρόφιμα και ρούχα, προκειμένου να συγκεντρώνουν χρήματα.
Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση των υπευθύνων της Κιβωτού του Κόσμου αναφορικά με τις δωρεές.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι υπεύθυνοι της ΜΚΟ ζητούσαν οι δωρεές να γίνονται σε χρήματα, υποστηρίζοντας πως έτσι μπορούν να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες τους.
Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά δεδομένα της «Κιβωτού» σκορπούν προβληματισμό, η είδηση ότι οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν να βγάλουν χρήματα από τις υπόλοιπες δωρεές.
Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Αντουάν Μπάκρι μιλώντας στο Live News, η ΜΚΟ πωλούσε τρόφιμα και ρούχα από τις δωρεές των πολιτών.
«Έψαξα λίγο την υπόθεση είναι το παζάρι της Κυριακής στον Κολωνό. Είναι ένα παλιό κτίριο κοντά στην Λένορμαν, όπου πήγαιναν αρκετές φορές και υπήρχε ένα στοκ από ρούχα και διαλέγαμε τι θέλαμε» δήλωσε ο κ. Μπάκρι, υπογραμμίζοντας ότι έχει λάβει τις πληροφορίες από κάποιον φίλο του που είχε πάρει με αυτό τον τρόπο πράγματα από την «Κιβωτό».
Μάλιστα ο δικηγόρος τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι στην διάθεση των Αρχών για να καταθέσει για το παραεμπόριο ρούχων και τροφίμων που φαίνεται να είχε αναπτυχθεί γύρω από την «Κιβωτό του Κόσμου».
- Πρώτη φάση και 1-0 η Αργεντινή με τον ΜακΆλιστερ (vid)
- Κρεμλίνο: Η Ρωσία είναι υπεύθυνη – Δεν θα αρχίσουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
- LIVE: Αργεντινή – Ελβετία
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως χτύπησαν ξανά το Ιράν σε Μπαντάρ Αμπάς, Νήσο Κεσμ και Σιρίκ
- Αμερικανός βουλευτής καταγγέλλει ότι ισραηλινοί έποικοι τον έθεσαν «υπό κράτηση» στη Δυτική Όχθη [βίντεο]
- Νορβηγία – Αγγλία 1-2 (παρ.): Ο Μπέλινγκχαμ έστειλε τα «Τρία Λιοντάρια» στον ημιτελικό!


