Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα
«Νομίζω ότι ο Σφήνος είναι πλέον μία περσόνα cult»
Ο Τόνι Σφήνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Fishy» και αναφέρθηκε στο πραγματικό του όνομα.
Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει στο αν θεωρεί πως κάποτε η καριέρα του θα ολοκληρωθεί.
- Διαβάστε επίσης: Το «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μας ταξιδεύει στις ωραιότερες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου
Το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου
Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε πως το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Σφηνόπουλος. Για καλλιτεχνικούς λόγους πήρε την απόφαση να το… «κόψει» λίγο και όταν βρισκόταν στην Αμερική ήταν γνωστός ως «Tony the Greek».
«Στην Αμερική επειδή τότε ήμουν ελληνόπουλο που έκανε χαβαλέ έλεγαν ‘ποιος είναι ο Tony;’. Ο Tony the Greek! Γυρνώντας εδώ το έκανα Τόνι Σφήνος» αποκάλυψε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
«Έφυγα 15 χρονών, έκανα το ταξίδι στην Αμερική και έμεινα 30 χρόνια. Έφτασα στα Μάταλα για πρώτη φορά το 2011 και κάναμε μία συναυλία. Έγινε χαμός και έκτοτε συνεχίζω και είμαι στα Μάταλα. Θα ήθελα να ήμουν Ματαλιώτης, τα αγαπάω πολύ τα Μάταλα! Πάω κάθε χρόνο. Λόγω πανδημίας έχει κοπεί το φεστιβάλ, όμως θα συνεχιστεί» είπε.
«Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα»
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τόνι Σφήνος ανέφερε πως κατά καιρούς προβληματίζεται για το τέλος της περσόνας του, αλλά και για την υπερέκθεση.
«Με προβληματίζει όταν στενοχωριέμαι ή βαραίνω σαν άνθρωπος. Στην πανδημία προβληματίστηκα αρκετά. Νομίζω ότι ο Σφήνος είναι πλέον μία περσόνα cult» δήλωσε.
«Ωραία η τηλεόραση, να σε δει ο κόσμος, αλλά μετά από τόσα χρόνια νομίζω φτάνει πια. Έκανα όπισθεν, μεσολάβησε η καραντίνα που ήταν ‘φρένο’ για πολύ κόσμο και έγινε η ανασυγκρότηση. Το ένιωσα, ότι κοίτα, είμαι στον κινηματογράφο, τώρα κάνουμε τηλεόραση, έπαιζαν διαφημίσεις… Άλλαζες το κανάλι και έλεγες ‘αμάν πια, δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο!’. Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα» κατέληξε.
- Ο Τραμπ ανακοινώνει ξανά δασμούς σε 60 χώρες – Επικαλείται ως επιχείρημα την… καταναγκαστική εργασία
- Η AEGEAN επενδύει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία 5 ημερών στο Ασκληπιείο της Βούλας
- Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]
- «MEGA News Επικαιρότητα» με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και το Σαββατοκύριακο
- Εκλογές για τη νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο – Ποιοι ήρθαν πρώτοι σε ψήφους
- Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών
- Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με την Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)




























![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442