Ένας ερμηνευτής με μεγάλη ιστορία στο πεντάγραμμο, με επιτυχίες συνδεδεμένες με την πιο εξωστρεφή, αλλά και την πιο ευαίσθητη πλευρά του Έλληνα. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται απόψε στις 21:00, τον αγαπημένο τραγουδιστή και του κάνει όλες τις σωστές ερωτήσεις, προκειμένου να αποκαλύψει άγνωστα γεγονότα της ζωής του και της καριέρας του.  

 Διαβάστε επίσης: Στεφανία Γουλιώτη: Το «ευχαριστώ» μετά την αποθέωση στο Maestro και το μήνυμα για τις γυναίκες

Το ρεπερτόριό του, ανεξάντλητο

Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα «Δεν με νοιάζει», «Πεθαίνω για σένα», «Δρόμοι του πουθενά», «Μα τι λέω», «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», «Τα δικαστήρια», «Το καλύτερο μπεγλέρι», «Στο κελί 33», κ.ά.  

Τη σκηνή θα μοιραστούν με τον Γιώργο Μαργαρίτη τιμώντας τον με την παρουσία τους, εκλεκτοί καλλιτέχνες: η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ηλίας Βρεττός, η Ρία Ελληνίδου και οι σημαντικοί μουσικοσυνθέτες Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του Κωνσταντίνο. 

Αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη

Ξεχωριστή θέση στο «Σπίτι με το MEGA», θα έχει το αφιέρωμα του Γιώργου Μαργαρίτη στον Βασίλη Τσιτσάνη, ερμηνεύοντας με την χαρακτηριστική φωνή του, κομμάτια-σταθμούς στο ρεμπέτικο. 

Και αυτό το Σαββατόβραδο, το ξενύχτι μας έχει νόημα! Το «Σπίτι με το MEGA» μάς έχει κρατήσει πρώτο τραπέζι σε μία αυθεντική λαϊκή βραδιά!