Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνα: Νέο ρεκόρ για τρίτη συνεχόμενη μέρα κρουσμάτων κοροναϊού

Κίνα: Νέο ρεκόρ για τρίτη συνεχόμενη μέρα κρουσμάτων κοροναϊού

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κοροναϊού για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο καταγράφει η Κίνα, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί νέος θάνατος.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, η Κίνα κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων του SARS-CoV-2 σε 24 ώρες, που έφθασαν τα 35.183, από τα οποία 3.474 με συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο κοροναϊός και 31.709 ασυμπτωματικά, σύμφωνα με τους αριθμούς που δημοσιοποίησε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Υγείας (στη φωτογραφία από Tingshu Wang/Reuters, επάνω, εργαζόμενοι με προστατευτικές στολές έξω από συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται σε καραντίνα, στο Πεκίνο).

Δεν ανακοινώθηκαν νέοι θάνατοι

Συγκριτικά, μία ημέρα νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί 32.943 μολύνσεις – 3.103 με συμπτώματα της Covid-19 και 29.840 ασυμπτωματικές.

Δείτε ακόμα – Κοροναϊός: Η προστασία που προσφέρει το δισθενές εμβόλιο έναντι της υπομετάλλαξης BQ1.1

Δεν ανακοινώθηκαν νέοι θάνατοι εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας να ανέρχεται σε 5.232 επί συνόλου 304.093 κρουσμάτων με συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο κοροναϊός, σύμφωνα πάντα με τον επίσημο απολογισμό των κινεζικών αρχών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Εξαρση στο Πεκίνο

Η κινεζική πρωτεύουσα βιώνει τις τελευταίες ημέρες έξαρση της επιδημίας που δεν είχε γνωρίσει ποτέ από την εκδήλωση της πανδημίας. Δεκάδες πολυκατοικίες τελούν σε αποκλεισμό και οι εταιρείες γενικά προκρίνουν την τηλεργασία.

Σχολεία, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα έκλεισαν εξαιτίας του φόβου πως θα τεθούν σε καραντίνα. Πολλοί κάτοικοι του Πεκίνου δηλώνουν πλέον εξαντλημένοι από τους περιορισμούς, που συχνά είναι αόριστοι και μεταβαλλόμενοι και η διάρκειά τους δεν ανακοινώνεται ποτέ εκ των προτέρων.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024