Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός απέναντι στη Βιλερμπάν και πήρε μια άνετη νίκη, κάνοντας το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.
Ο κορυφαίος των Πράσινων, Ντουέιν Μπέικον, μίλησε για το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα κόντρα στους Γάλλους, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του εξαιρετική εμφάνιση.
Οι δηλώσεις του Ντουέιν Μπέικον:
«Είχα πολλή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου, ήμασταν επιθετικοί. Το θέλαμε και όλοι συνέβαλαν στη νίκη. Σήμερα μπήκαν τα σουτ μου. Είμαι χαρούμενος με τις δύο νίκες μέσα στη βδομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Δύσκολη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης (2-0) επί της Σεβίλλης του Αλμέιδα, με τη Βασίλισσα να χρειάζεται τις επεμβάσεις του Κουρτουά - Ιστορικό γκολ πέτυχε ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Ο γκολκίπερ της Κηφισιάς έκανε έξοδο, δεν βρήκε την μπάλα αλλά βρήκε τον… Μπιανκόν, χωρίς όμως ο διαιτητής Ευαγγέλου να δώσει το πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων»