Θεσσαλονίκη: «Πώς μπορείς να σηκώσεις χέρι σε ένα παιδάκι 16 μηνών», λέει η μητέρα του βρέφους που φέρεται να κακοποιήθηκε
Το κορίτσι τις τελευταίες ημέρες δεν ήθελε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, γεγονός που δεν συνέβαινε νωρίτερα.
Η μητέρα με το 16 μηνών βρέφος που φέρεται να κακοποιήθηκε από βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη μίλησε για το περιστατικό και είπε πως εντόπισε περίεργη συμπεριφορά από το παιδί της, πριν γίνει η καταγγελία.
Σύμφωνα με το thestival.gr η μητέρα είπε, ότι το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι από τον παιδικό σταθμό αδιάθετο, την αγκάλιαζε και δεν την άφηνε. Την έβαλε να κοιμηθεί. Πριν ξυπνήσει το παιδί η μητέρα είχε κλήση από το τμήμα Ανηλίκων και της ανέφεραν ότι η κόρη της κακοποιήθηκε από την κυρία της. «Διαπιστώθηκε ότι είχε μελανιά στο πόδι και γρατζουνιά», λέει η ίδια.
Όπως περιγράφει η μητέρα, το κορίτσι τις τελευταίες ημέρες δεν ήθελε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, γεγονός που δεν συνέβαινε νωρίτερα.
«Απορώ πώς σήκωσε χέρι»
«Υποτίθεται όταν είσαι παιδαγωγός κάνεις λειτούργημα. Όλες οι δουλειές δεν είναι για όλους. Θα μπορούσε να στραφεί σε άλλο επάγγελμα. Ειδικά σε ένα παιδάκι 16 μηνών που δεν μπορεί καν να σου αντιμιλήσει απορώ πως μπορείς να σηκώσεις χέρι», αναφέρει η μητέρα.
Η 47χρονη αρνείται τις κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ψευδή καταγγελία σε βάρος της και ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας. Η γυναίκα η οποία εργάζεται για πολλά χρόνια στον βρεφονηπιακό, θα καθίσει στο εδώλιο του Αυτοφώρου το Σάββατο.
Η 47χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών την Πέμπτη, ο οποίος της απήγγειλε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική κάκωση και βλάβη σε βάρος ανηλίκων, σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Σημειώνεται, ότι καταγγελίες υπάρχουν για τουλάχιστον τρεις ακόμα περιπτώσεις βίας σε βάρος μικρών παιδιών.
- Ουκρανία: Κύμα διαδηλώσεων για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442