Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», σε περιπέτειες οι ήρωες της σειράς απόψε στις 21.00, στο MEGA

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», σε περιπέτειες οι ήρωες της σειράς απόψε στις 21.00, στο MEGA

Και οι τρεις είναι υπέροχες! Και οι τρεις, ως συνήθως, βιώνουν μία άκρως επεισοδιακή και ξεκαρδιστική καθημερινότητα.

Η αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες ιστορίες, που όλο και κάτι θα μας θυμίσουν από τη δική μας πραγματικότητα.

Ερωτικά πισωγυρίσματα, απρόσμενοι επισκέπτες, δίαιτες που δεν λειτουργούν, πεθερές που δεν οπισθοχωρούν, αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο φλερτ για μία από τις ηρωίδες: αυτά περιλαμβάνει το χορταστικό μενού των επόμενων επεισοδίων.

Αυτή την Παρασκευή, ο Γιάννης Αθητάκης ως guest star, υποδύεται τον γοητευτικό γυμναστή που θα αναστατώσει τη φιλήσυχη ζωή της Μαίρης (Κατερίνα Ζαρίφη).

Διαβάστε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: «Ακούμπησα τον θάνατο…» – Συγκλονιστική εξομολόγηση

Τι θα δούμε απόψε Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 21.00

Επεισόδιο 15

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Υποφέρει και ζει το δράμα της γιατί της λείπει ο Γιάννης. Κάποια στιγμή λυγίζει και τον παίρνει τηλέφωνο. Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή του;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ένα βράδυ που κοιμάται με τον Γιώργο, το κουδούνι του σπιτιού τους χτυπάει ξαφνικά στις 3 το πρωί και τους αναστατώνει. Στην πόρτα τους εμφανίζεται πανικόβλητη η Ζορζέτα και δεν έχει σκοπό να τους αφήσει σε ησυχία.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Έχουν κανονίσει με τον Κώστα να πάνε επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι. Στη διάρκεια της διαδρομής στη Μαίρη καρφώνεται η ιδέα ότι έχει ξεχάσει στο σπίτι την καφετιέρα ανοιχτή. Θα καταφέρουν να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους;

Επεισόδιο 16

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Τα λέει με την Μπέτυ στο σπίτι, αλλά η κουβέντα τους διακόπτεται απότομα από έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Ποιος είναι και πώς θα τον αντιμετωπίσουν;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μαζί με τον Γιώργο δοκιμάζουν κάθε τρόπο για να απομακρύνουν τη Ζορζέτα από το σπίτι τους. Εκείνη όμως έχει στρατοπεδεύσει στο σαλόνι τους και δεν λέει να φύγει με τίποτα.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η δίαιτα που ακολουθεί δεν φαίνεται να έχει αποτελέσματα κι έτσι αποφασίζει να πάει στο γυμναστήριο. Εκεί την περιμένουν πολλά απρόοπτα.

Πρωταγωνιστούν

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΠΟΨΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

#ΜaryMaryMary

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024