
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Έπεσε θύμα απάτης – Το δημόσιο μήνυμά της
Τι συνέβη στη δημοσιογράφο;
Θύμα επιτήδειων έπεσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, καθώς κάποιοι εν αγνοία της χρησιμοποίησαν το όνομά της σε καμπάνια προώθησης σκευάσματος αδυνατίσματος στα κοινωνικά δίκτυα.
Σύμφωνα με τη διαφήμιση – απάτη, η δημοσιογράφος φαίνεται όχι μόνο να έχει δοκιμάσει αλλά και να συστήνει το συγκεκριμένο προϊόν, υποσχόμενη άμεσα αποτελέσματα.
- Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει γνωστή δημοσιογράφος: «Μου έλεγαν δεν μπορεί μία χοντρή να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση»
Η ίδια το έμαθε τυχαία, όταν μία κοπέλα επικοινώνησε μαζί της θέλοντας να βεβαιωθεί ότι το προϊόν είναι αποτελεσματικό.
Η κατηγορηματική διάψευση κάθε είδους συνεργασίας και συμμετοχής σε τέτοιου είδους απόπειρες εξαπάτησης είναι η πρώτη κίνηση της Τζωρτζέλας, με την επόμενη να αφορά τη προσφυγή της στη δικαστική οδό.
Συγκεκριμένα δηλώνει: «Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Αυτό που συμβαίνει είναι απάτη εις βάρος μου αλλά και όλου του κόσμου. Αφενός προσβάλει την προσωπικότητά μου, αφετέρου το κοινό πέφτει θύμα εκμετάλλευσης κάθε επιτηδείου. Είμαι υποχρεωμένη να κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου και για να προστατέψω τη δημόσια εικόνα μου αλλά και για να μην επιτρέψω να πιστέψει σ’ αυτήν την απάτη ο ανυποψίαστος κόσμος».
Δείτε τη σχετική ανάρτησή της
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Άλκμααρ (pic)
- Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
- Εθνική Ελλάδας: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο World Cup
- Ηράκλειο: Φωτιά κοντά σε Μπαδιά και Δραπέτι, χωριά του Δήμου Μινώα – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Η Ελλάδα διεκδικεί την ένταξη του Ολύμπου στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
- Συνελήφθη αλλοδαπός με χειροβομβίδα στην Αθήνα


