Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ρούμπεν… ψηφίζει Παναθηναϊκό

O Ρούμπεν… ψηφίζει Παναθηναϊκό

Ο Ρούμπεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο του 2021, συμβόλαιο διετούς διάρκειας που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Αλλά ο ίδιος… ψηφίζει μόνο Παναθηναϊκό.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων έχει στρέψει την προσοχή όλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η μεταγραφική περίοδος αργεί ακόμα αν αναλογιστούμε πως από 1η Ιανουαρίου θα μπορούν να αγωνιστούν οι νέοι παίκτες σε οποιαδήποτε ομάδα και αν συμφωνήσουν έστω και από τώρα και στην επικαιρότητα έρχονται υποθέσεις που πιθανότατα θα μας απασχολήσουν πολύ ζεστά τις επόμενες μέρες.

Οπως οι ανανεώσεις – επεκτάσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που οι συμφωνίες τους με τις ομάδες ολοκληρώνονται τους επόμενους μήνες. Ενας απ’ αυτούς στον Παναθηναϊκό είναι και ο Ρούμπεν Πέρεθ, βασικό γρανάζι της «πράσινης» μεσαίας γραμμής από τη μέρα που έφτασε στην Ελλάδα. Ενας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ρούμπεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο του 2021, συμβόλαιο διετούς διάρκειας που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Αλλά ο ίδιος… ψηφίζει μόνο Παναθηναϊκό.

Ο ισπανός χαφ ναι μεν δεν έχει μπει ακόμα σε επίπεδο τελικών συζητήσεων με τον σύλλογο για την επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι, πλην όμως εκείνο που αναφέρει στο περιβάλλον του είναι πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει στο φιλόδοξο πρότζεκτ του συλλόγου, ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021. Και το οποίο έχει ως έναν από τους στόχους του τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ρούμπεν άλλωστε δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του σε παιχνίδια ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παρά μόνο σε προκριματικά: με την Τορίνο το 2014 και με τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια απόφαση για τον Ισπανό, πλην όμως υπάρχει θετική σκέψη ώστε να του γίνει πρόταση και να παραμείνει μέλος της ομάδας.

Αναχώρηση για Κύπρο

Μετά από την άδεια των οκτώ ημέρων, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν χθες στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα για την Κύπρο.

Από τις πρώτες προπονήσεις θα απουσιάζουν οι διεθνείς και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, οι οποίοι θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα, κατά την αναχώρηση για τη Μεγαλόνησο. Εκεί ο Παναθηναϊκός θα μείνει δέκα μέρες και θα δώσει τρία φιλικά. Με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), την Πάφο (4/12) και τη Νέα Σαλαμίνα (7/12).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024