Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Σύνθεση παλιών και νέων στελεχών - Ποια πρόσωπα εξετάζει να εντάξει στα ψηφοδέλτια

ΠΑΣΟΚ: Σύνθεση παλιών και νέων στελεχών – Ποια πρόσωπα εξετάζει να εντάξει στα ψηφοδέλτια

Ποιοι παλαιοί γνώριμοι επιστρέφουν, ποιοι έχουν εκφράσει πρόθεση να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η ενίσχυση των ψηφοδελτίων βρίσκεται στο επίκεντρο για την αρμόδια επιτροπή υπό τον Βαγγέλη Αργύρη, η οποία «τρέχει» το τελευταίο διάστημα έτσι ώστε το μεγαλύτερο κομμάτι των υποψηφίων να κατατεθεί και να εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεδριάσει περί τα μέσα Δεκεμβρίου.

Μερικά γνωστά πρόσωπα, ωστόσο, συζητιούνται ήδη στις λίστες των ονομάτων. Στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, πέραν των υπόλοιπων κομματικών στελεχών, αναμένεται η επιστροφή της Μιλένας Αποστολάκη, αλλά και η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Διαβάστε επίσης – ΠΑΣΟΚ: Το εκλογικό πρόβλημα στην Αττική και το σχέδιο ενίσχυσης της δύναμής του

Το περασμένο καλοκαίρι πρόθεση να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε εκφράσει και το πρώην μοντέλο, Ερρίκος Πετιλόν, για την ίδια περιφέρεια, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν είχε επαφή με τη Χαριλάου Τρικούπη. Στον Δυτικό Τομέα Αθήνας ακούγονται οι υποψηφιότητες τόσο του (γνωστού για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε κοινωνικές εκπομπές) Θανάση Κατερινόπουλου όσο και του εκδότη Ηλία Λιβάνη.

Στην Ανατολική Αττική στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχει ο καθηγητής Μιλτιάδης Νεκτάριος, ενώ στην Α’ Πειραιά συζητείται τόσο η υποψηφιότητα του πρώην μπασκετμπολίστα και δημάρχου της περιοχής, Παναγιώτη Φασούλα, όσο και ενός ακόμα προσώπου προερχόμενου από τον ερυθρόλευκο αθλητικό χώρο.

Στη Λακωνία, τη σκυτάλη από τον πρώην βουλευτή, Λεωνίδα Γρηγοράκο, παίρνει η κόρη του, Νάγια, που θα διεκδικήσει την έδρα της περιοχής. Για το ψηφοδέλτιο στο Ρέθυμνο έχει γίνει προσέγγιση στον δήμαρχο της περιοχής, Γιώργο Μαρινάκη, ο οποίος όμως κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Προσέγγιση για την ενίσχυση του πασοκικού ψηφοδελτίου είτε στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας είτε στη Δυτική Αττική είχε γίνει και στη γνωστή ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου, η οποία ωστόσο δεν ευδοκίμησε.

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, από την άλλη, κάποια από τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν πέσει στο τραπέζι της συζήτησης είναι τόσο ο πρώην υπουργός (και υπεύθυνος για το πασοκικό πρόγραμμα) Νίκος Χριστοδουλάκης όσο και ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος – οι αποφάσεις για το Επικρατείας, ωστόσο, που θα αποτελέσουν και προσωπικές επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι οι τελευταίες που θα ληφθούν.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024