
«Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν μπορώ να το χάσω» – Το απρόοπτο στην έναρξη της εκπομπής με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Τι συνέβη;
Με έναν διαφορετικό και συνάμα πολύ γλυκό τρόπο ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 19/11 η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»!
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου «απολογήθηκε» από τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της για ένα… απρόοπτο.
- Διαβάστε επίσης: Ραγίζει καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου για τον θάνατο της μητέρας της – Η συγκινητική ανάρτησή της
Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο μικρός της γιος, Μιχαήλ, περιμένει να βγάλει άλλο ένα δόντι για αυτό και μιλούσε μαζί του μέσω βιντεοκλήσης καθώς ήταν έτοιμο να βγει.
«Καλημέρα, συγγνώμη παιδιά αλλά βγαίνει το δόντι του Μιχαήλ. Δεν μπορώ να το χάσω. Κουνιέται το δόντι του, κουνιέται πάρα πολύ» είπε αρχικά.
«Είμαι στον αέρα αγάπη μου, θα σε πάρω στο διάλλειμα. Χίλια συγγνώμη αλλά τι να κάνουμε; Είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτά» συμπλήρωσε γελώντας η Σίσσυ Χρηστίδου.
- Συντάξεις «πείνας» για 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες
- Το HIIT είναι το must fitness πρόγραμμα των διακοπών
- Παύει ο Δακτύλιος από σήμερα – Μέχρι πότε θα ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών



