Με νίκη των αμνών έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στην ορεινή Κρήτη σε ένα γήπεδο σκέτη απόλαυση για τα πρόβατα που πάτησαν – και έφαγαν – το γρασίδι του.
Το εμφανώς εγκαταλελειμμένο και αποψιλωμένο απο τα αμνοερίφια γήπεδο, έχει μετατραπεί σε ένα πρώτης τάξεως μεζεδοπωλείο για τα συμπαθή τετράποδα που απολαμβάνουν το γρασίδι που απέμεινε αδιαφορώντας οτι τρώνε τον χλοοτάπητα μιας αθλητικής εγκατάστασης.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο cretapost o δημιουργός του βίντεο και εικονολήπτης, Νίκος Σαράντος, «το γήπεδο βρίσκεται στα ορεινά του Φόδελε», περίπου 30 χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας