Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζο Μπάιντεν: Τον έπιασαν πάλι με «σκονάκι» - Του έγραφαν πότε να καθίσει, να μιλήσει και να ποζάρει στο φακό

Τζο Μπάιντεν: Τον έπιασαν πάλι με «σκονάκι» – Του έγραφαν πότε να καθίσει, να μιλήσει και να ποζάρει στο φακό

Τι έγραφαν οι αναλυτικές σημειώσεις προς τον Τζο Μπάιντεν

Για άλλη μία φορά ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το «σκονάκι», το οποίο είχε δοθεί στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στη Σύνοδο των G20 στο Μπαλί. Στο «σκονάκι» υπήρχαν αναλυτικές οδηγίες για το πού πρέπει να καθίσει, πότε πρέπει να μιλήσει και πότε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Ο 79χρονος Αμερικάνος Πρόεδρος συμμετείχε σε μια εκδήλωση την περασμένη Τρίτη, όταν οι φωτογράφοι τον είδαν να ξεφυλλίζει τις σελίδες των σημειώσεών του, και τα φλας πήραν φωτιά. Ανάμεσα στα χαρτιά του, βρισκόταν η σελίδα με τις λεπτομερείς οδηγίες που εξηγούσαν «βήμα βήμα» τι θα συνέβαινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφερόμενες μάλιστα στον Μπάιντεν ως «ΕΣΕΙΣ» με κόκκινα κεφαλαία γράμματα.

«ΕΣΕΙΣ, ο πρόεδρος Γουιντόντο και ο Πρωθυπουργός Κισίντα θα ποζάρετε για μια φωτογραφία αμέσως πριν ξεκινήσει την εκδήλωση» έγραφε σε ένα σημείο το «σκονάκι». «ΕΣΕΙΣ θα καθίσετε στο κέντρο» επισημαίνεται στον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ υπάρχουν και υποδείξεις για το πότε θα χρειαστεί να μιλήσει. Στο κάτω μέρος του σημειώματος, υπάρχει μια υπενθύμιση να γυρίσει τη σελίδα για να δει την εισαγωγική του δήλωση.

Έχει πιαστεί και άλλες φορές με «σκονάκι»

Σύμφωνα με τη New York Post, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν έχει πιαστεί με «σκονάκι» σε δημόσιες εμφανίσεις του. Σε μια συνάντηση τον περασμένο Ιούνιο με στελέχη επιχειρήσεων, ο Μπάιντεν είχε καταγραφεί να κρατά ένα σημείωμα που του έγραφε «να μπει στην Αίθουσα Ρούζβελτ και να χαιρετήσει τους συμμετέχοντες», και τον καθοδηγούσε ως προς το πότε και πόσο έπρεπε να μιλήσει.

Αλλά και τον Ιούλιο του 2021, ο Μπάιντεν έδειξε κατά λάθος ένα σημείωμα από έναν υπάλληλο που τον ειδοποιούσε ότι υπήρχε κάτι στο πηγούνι του.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος κλείνει τα 80 την Κυριακή (20/11), είπε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης ότι είναι «απόλυτα θεμιτό» για τους ψηφοφόρους να αναρωτιούνται εάν κάποιος στην ηλικία του μπορεί να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο. Αλλά ο ίδιος προέτρεψε τους πολίτες να κρίνουν μόνοι τους εάν είναι σωματικά και ψυχικά κατάλληλος. «Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να κρίνεις είναι να με παρακολουθείς», είπε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024