Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιασικεβίτσιους κατηγόρησε για «κατασκοπία» της Εφές – Έξαλλος μαζί του ο Αταμάν

Ο Γιασικεβίτσιους κατηγόρησε για «κατασκοπία» της Εφές – Έξαλλος μαζί του ο Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη λήξη του Εφές-Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως ο Λιθουανός προπονητής κατηγόρησε τον βοηθό του για κατασκοπία.

Με τρομερά επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μπαρτσελόνα, με τον Τούρκο προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν, να ισχυρίζεται πως Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατηγόρησε την Εφές ότι μαγνητοσκοπούσε τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα:

«Ωραία η κάμερα» φέρεται να είπε στους βοηθούς του Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής δήλωσε:

«Ο Σάρας έκανε πρόσφατα ένα αστείο στη δήλωσή του, είπε ότι «θα τηλεφωνήσω στον Εργκίν Αταμάν να ρωτήσω για την κατάσταση του Λάρκιν». Δεν τηλεφώνησε χθες το βράδυ, αλλά περιμένω μια συγγνώμη από αυτόν. Μετά τη χειραψία μαζί του, πήγε στους βοηθούς προπονητές μου και εξαπέλυσε μια βαριά κατηγορία, ότι βιντεοσκοπήσαμε τις προπονήσεις τους στην κάμερα».

«Είναι καλός μου φίλος. Προσκαλώ τον Σάρας να το αποδείξει αυτό. Δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο ούτε μια μέρα στα τέσσερα-πέντε χρόνια υπηρεσίας μας εδώ στην Εφές, και δεν θα το κάνουμε ποτέ.

Αν με καλέσει ο Σάρας, θα πω Σάρας, απόδειξέ το. Αν μπορείς να το αποδείξεις αυτό, θα παραιτηθώ σήμερα από προπονητής αυτής της ομάδας. Αλλά αν δεν το αποδείξεις, αν πραγματικά δεν μπορείς να το αποδείξεις, τότε είτε ζητάς συγγνώμη για τη συμπεριφορά σου προς τους βοηθούς προπονητές μου που έκανες μια τέτοια δήλωση, είτε παραιτείσαι από την ένωση προπονητών της Euroleague».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024