Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μαρία Βέλλη: Αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου μετά τις καταγγελίες

Άννα Μαρία Βέλλη: Αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου μετά τις καταγγελίες

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Youtuber μαζί με την Μικρή Ολλανδέζα και την Fosbloque είχαν διοργανώσει ένα μεγάλο bazaar με ρούχα και παπούτσια, τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου, η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε να αποσύρει τη δωρεά που επρόκειτο να κάνει στην ΜΚΟ.

Με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη δωρεά και θα ψάξουν να βρουν άλλον φιλανθρωπικό οργανισμό για το bazaar τους.

«Μετά από συνεχείς αναφορές τις τελευταίες μέρες σε περιστατικά κακοποίησης από την Κιβωτό του Κόσμου, επιλέγουμε να αποσύρουμε τη δωρεά μας από τα έσοδα του μπαζάρ γιατί δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να στηρίξουμε οργανισμό που έστω και ως υπόνοια αυτή τη στιγμή δέχεται τέτοιες καταγγελίες.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το που θα διαθέσουμε τελικά τα έσοδα και φυσικά είμαστε ανοιχτοί να μας προτείνετε οργανισμούς που γνωρίζετε πως ίσως έχουν ανάγκη» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η είδηση έγινε γνωστή στις 17/11 και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας βρίσκεται προβεβλημένο στέλεχος της ΜΚΟ.

Ερευνώνται καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση αγοριών σε δομές που διατηρεί η Κιβωτός του Κόσμου. Η πρώτη καταγγελία έγινε στον Συνήγορο του Πολίτη, κρίθηκε σοβαρή και η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα.

Δείτε τι ανέβασε στα στόρι της η Άννα Μαρία Βέλλη

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024