
Ουκρανία: Παράταση τεσσάρων μηνών στη συμφωνία για τα σιτηρά
Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι η συμφωνία για τα σιτηρά στη Μαύρη Θάλασσα θα παραταθεί για 120 ημέρες.
Ο υπουργός υποδομών της Ουκρανίας, Oλεξάντρ Κουμπράκοφ, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία για τα σιτηρά στη Μαύρη Θάλασσα θα παραταθεί για 120 ημέρες.
Σε ένα tweet, είπε ότι η συμφωνία συμφωνήθηκε μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Πρόσθεσε ότι η Ουκρανία έκανε επίσημα έκκληση για παράταση της πρωτοβουλίας, η οποία επιτρέπει την εξαγωγή ρωσικού και ουκρανικού σίτου και λιπασμάτων μέσω της Μαύρης Θάλασσας, για ένα χρόνο και να συμπεριλάβει το λιμάνι του Μικολάιβ.
#BlackSeaGrainInitiative will be prolonged for 120 days. ?? @ZelenskyyUa together w/ @antonioguterres ??@UN, ?? @RTErdogan & Minister of Defence Hulusi Akar @tcsavunma made another important step in the global fight against the food crisis.
— Oleksandr Kubrakov (@OlKubrakov) November 17, 2022
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής
- Τενίστας δέχθηκε ποινή που του κόστισε το ματς και τα… διέλυσε όλα (vid)
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Θεσμική εκτροπή αν επικαλεστεί η κυβέρνηση το άρθρο 144 για να μην συσταθεί εξεταστική



