Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Ταμείο Ανάκαμψης ο μετασχηματισμός του Δήμου Ιωαννίνων σε «έξυπνη πόλη»

Στο Ταμείο Ανάκαμψης ο μετασχηματισμός του Δήμου Ιωαννίνων σε «έξυπνη πόλη»

Το έργο του Δήμου Ιωαννίνων για τις έξυπνες πόλεις με προϋπολογισμό 3.069.000 ευρώ, εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, το έργο του Δήμου Ιωαννίνων για τις έξυπνες πόλεις με προϋπολογισμό 3.069.000 ευρώ, εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης

Την εξέλιξη που είχε προαναγγελθεί από τον ίδιο κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα, έκανε γνωστή ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Μωυσής Ελισάφ, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρίαση.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι αναμένεται και η ένταξη του έργου για την οδική ασφάλεια με προϋπολογισμό τέσσερα εκατομμύρια το οποίο αφορά σε αναβάθμιση δρόμων στον αστικό ιστό των Ιωαννίνων ενώ είναι σε εκκρεμότητα η ένταξη των έργων της ΔΕΥΑΙ.

Ο Δήμαρχος επίσης ενημέρωσε το σώμα ότι μετά από επικοινωνία που είχε με το Υπουργείο Υγείας, αίρονται όλα τα υγειονομικά μέτρα και επιστρέφουν στην πλήρη και κανονική λειτουργία τα ΚΑΠΗ.

Όπως τόνισε ο Δήμος είχε απευθύνει σχετικό αίτημα στην Αναπληρωτή Υπουργό εκτιμώντας ότι οι υγειονομικές συνθήκες και η πλήρης άρση μέτρων από όλους τους τομείς επιβάλλει την επιστροφή στην κανονικότητα και των ΚΑΠΗ.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024