Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Youtuber συνελήφθη επειδή... έτρωγε σούπα νυχτερίδας σε βίντεο

Youtuber συνελήφθη επειδή… έτρωγε σούπα νυχτερίδας σε βίντεο

Η YouTuber αγόρασε τις νυχτερίδες σε μια αγορά κοντά στα σύνορα με το Λάος στη βόρεια Ταϊλάνδη, την ίδια περιοχή που φιλοξενεί νυχτερίδες μολυσμένες με τον πλησιέστερο συγγενή του Sars-Cov-2, ο οποίος πυροδότησε την πανδημία του κοροναϊού

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε μια Ταϊλανδή YouTuber, η οποία συνελήφθη, αφού βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να τρώει ένα μπολ σούπας φτιαγμένο με ένα προστατευόμενο είδος νυχτερίδας.

Η δασκάλα Phonchanok Srisunaklua, της οποίας το κανάλι στο YouTube ονομάζεται Gin Zap Bep Nua Nua, που σε μια ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Τρώμε νόστιμα ποντίκια» προκάλεσε οργή την περασμένη εβδομάδα αφού ανέβασε το βίντεο με τον εαυτό της να καταναλώνει σούπα συνοδευόμενη με κίτρινες νυχτερίδες.

Υπάρχουν αμέτρητα κανάλια στο διαδίκτυο αΠαρέδωσε χαμένη επιταγή αξίας 4,6 εκατ. ευρώ και η ανταμοιβή του ήταν… έξι πακέτα ζελεδάκιαφιερωμένα στο φαγητό, αλλά η οργή για το βίντεο της Phonchanok δεν αφορούσε τον σκούρο καφέ ζωμό ή τις ντομάτες που επιπλέουν σε αυτόν, αλλά τις κίτρινες νυχτερίδες της Μικράς Ασίας στο μπολ.

Η YouTuber αγόρασε τις νυχτερίδες σε μια αγορά κοντά στα σύνορα με το Λάος στη βόρεια Ταϊλάνδη, την ίδια περιοχή που φιλοξενεί νυχτερίδες μολυσμένες με τον πλησιέστερο συγγενή του Sars-Cov-2, ο οποίος πυροδότησε την πανδημία του κοροναϊού.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Phonchanok βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να «ξεσκίζει» τα ζώα και να τα βουτάει σε μια σάλτσα, περιγράφοντάς τα ως «νόστιμα».

Το υλικό έχει έκτοτε διαγραφεί από την αρχική σελίδα και η Phonchanok έχει συλληφθεί για το κλιπ για παραβίαση του νόμου περί προστασίας και διατήρησης της άγριας ζωής.

«Είμαι τόσο θυμωμένη» έγραψε ένας στα σχόλια, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Βλέποντας το κλιπ με πιάνει ναυτία».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024