Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει η πασίγνωστη ηθοποιός;

Γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει η πασίγνωστη ηθοποιός;

«Δεν είχε νόημα για μένα η ζωή», εξομολογείτε

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή της αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξη – εξομολόγηση. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για τη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό, την καριέρα της και τα λάθη που έχει μετανιώσει. Είχε φτάσει σε σημείο να κάνει αυτοκαταστροφικές σκέψεις. Πίστευε πως δεν υπήρχε λόγος να ζει και σκεφτόταν να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό.

Γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει η Μαρία Ιωαννίδου;

«Όταν έχασα τον Φρέντυ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν είχε νόημα για μένα η ζωή. Ήταν ο εραστής μου, ο μπαμπάς μου, η οικογένειά μου. Καλά που υπάρχει και ο Δημήτρης σήμερα στη ζωή μου, ο σύντροφός μου, γιατί αλλιώς είμαι μόνη» εξομολογείται συγκινημένη η Μαρία Ιωαννίδου. «Ήμουν η Barbie του, γιατί ήταν σκεπτόμενος και μοιραία μελαγχολούσε», είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοφιλής ηθοποιός μετά τις ανατριχιαστικές δηλώσεις έκανε την αυτοκριτική της. «Φταίω κι εγώ που διαστρεβλώθηκε η εικόνα μου, διότι κράτησα την αφέλεια της τσιχλόφουσκας και μιλούσα για όλα». Έπειτα αναφέρθηκε στο ρόλο της Ναταλίας Γερμανίου. «Μου το έλεγε συνέχεια και η Ναταλία. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι καλοπροαίρετοι», επεσήμανε.

«Ήθελα να τοποθετηθώ. Να δείξω ότι δεν είμαι μόνο η σαχλή και αφελής Μαρία Ιωαννίδου-Γερμανού», τόνισε. Αυτός ήταν και ο λόγος που έγραψε το βιβλίο για τη ζωή της. Σύμφωνα με την ίδια, «Μου έγινε μία πρόταση από τον κύριο Καπελούζο, που κάναμε το Μην Ψαρώνεις. Θα προτείνω και στη Ναταλίτσα να παίξει».

Μάλιστα αποκάλυψε και ποια θα ήθελε να την υποδυθεί στην επικείμενη τηλεοπτική σειρά: «Νομίζω ότι μου μοιάζει η Δανάη Μιχαλάκη και θα μου άρεσε να με υποδυθεί, από τα 50 και μετά θα παίξω εγώ».

«Έδωσα τα πάντα. Πέθαινε ο Φρέντυ Γερμανός και εγώ πήγαινα και δούλευα στο θέατρο. Δεν έκανα καλά, θυσίασα πολλά. Είχα καρκίνο και πήγαινα και χόρευα. Είχα πίκρα γιατί τους έχασα όλους νέους», είχε εκμυστηρευτεί σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024