Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχαιρέτησε τον Φερνάντες ο Βόλος και του ευχήθηκε τα καλύτερα

Αποχαιρέτησε τον Φερνάντες ο Βόλος και του ευχήθηκε τα καλύτερα

Μετά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο Βόλος αποχαιρέτησε τον Πάολο Φερνάντες που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Παρελθόν αποτελεί από τον Βόλο ο Πάολο Φερνάντες. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν το τελευταίο για τον Ισπανό άσο με τη φανέλα της ομάδας της Μαγνησίας και πλέον ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο ίδιος ο Φερνάντες με ανάρτησή του τη Δευτέρα (14/11) είχε αποχαιρετήσει τον Βόλο και σήμερα η πρώην πλέον ομάδα του τον αποχαιρέτησε μέσω των social media, με ευχές για ό,τι καλύτερο στην καριέρα του. Στον 1,5 χρόνο που ο 24χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα του Βόλου, μέτρησε 44 συμμετοχές με 9 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανάρτηση του Βόλου:

Ο Φερνάντες θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» από την άδεια λόγω της διακοπής του Μουντιάλ και φυσικά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Ολλανδία για τη μίνι προετοιμασία.

Δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο, θα έχει από την 1η Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορεί να παίξει στο παιχνίδι με την Κηφισιά για το Κύπελλο ούτε φυσικά στα δύο πρώτα ματς του δεύτερου γύρου τα οποία θα γίνουν μέσα στο 2022, κόντρα σε Λαμία και Βόλο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024