Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ουγγαρία για τη συνέχεια της Euroleague ο Ολυμπιακός

Στην Ουγγαρία για τη συνέχεια της Euroleague ο Ολυμπιακός

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις την Τρίτη (15/11), στην Ουγγαρία απέναντι στην KSC Szekszard.

Μετά την εύκολη επικράτηση (48-86) στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΑ Χανίων, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη. Οι νταμπλούχες Ελλάδας βρίσκονται από τη Δευτέρα (14/11) το μεσημέρι στην Ουγγαρία, όπου την Τρίτη (15/11) στις 19:00 (YouTube: FIBA TV/Euroleague Women) αντιμετωπίζουν την ισχυρή KSC Szekszard, για την 4η αγωνιστική της Euroleague Women.

Οι «ερυθρόλευκες», χωρίς την Σταμολάμπρου (λόγω ίωσης) και την Στραουτμάνε στην αποστολή, θέλουν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο στην έδρα της ουγγρικής ομάδας και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς:

«Θα έχουμε ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας εντός έδρας παίζει πολύ σκληρά, σε ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο, που του δίνει έξτρα ενέργεια. Κέρδισαν εντός έδρας τη Φενέρμπαχτσε και το περασμένο Σαββατοκύριακο, τη Σοπρόν. Αναλύσαμε τα ματς αυτές τις ημέρες και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με υψηλή ένταση».

Ιωάννα Δίελα:

«Είναι ένας τελικός για εμάς, ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και αν αποδώσουμε με βάση τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα στο παρκέ, μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024