Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: Για εμπάθεια και διαστρέβλωση λόγων και γεγονότων κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Οικονόμου

Υποκλοπές: Για εμπάθεια και διαστρέβλωση λόγων και γεγονότων κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Οικονόμου

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί επιβεβαίωσης Οικονόμου για την παρακολούθηση υπουργών από την ΕΥΠ.

«Στο πολιτικό μας σύμπαν δυο πράγματα είναι άπειρα: η εμπάθεια και η συνεχής διαστρέβλωση λόγων και γεγονότων, στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά υποστηρίζει ότι ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε την παρακολούθηση και από την ΕΥΠ υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο κ. Οικονόμου εξηγεί τι ακριβώς είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ αν έχει στοιχεία για τις υποκλοπές να τα φέρει στο προσκήνιο και τη Δικαιοσύνη. Ρίχνει δε πάλι το γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ εάν θέλει να καταθέσει πρόταση μομφής.

Διαβάστε επίσης – ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε πως υπουργοί με Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ»

Εμπάθεια και διαστρέβλωση

Όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην απάντησή του: «Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερα το θεσμικά αυτονόητο: ότι ο Πρωθυπουργός δεν εμπλέκεται στο έργο της ΕΥΠ, πόσω μάλλον στο ζήτημα των νόμιμων επισυνδέσεων. Ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται από την ΕΥΠ μόνο εάν υπάρξουν ευρήματα, για τα οποία η Υπηρεσία κρίνει ότι πρέπει να τον ενημερώσει. Και εν πάσει περιπτώσει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοιχεία για αυτά που ισχυρίζεται και υπονοεί, για τα οποία η Κυβέρνηση δεν διαθέτει καμία πληροφορία, ας τα φέρει στη Δικαιοσύνη και το προσκήνιο.»

»Όσο για την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Βουλή, ας μην ανησυχούν. Πολύ σύντομα θα απαντήσει και πάλι , συνολικά και θεσμικά- για τα ζητήματα αυτά στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Εάν ο κ. Τσίπρας ανυπομονεί και νιώθει τόσο έτοιμος, ας καταθέσει πρόταση μομφής, όπως άλλωστε είχε κάνει με αφορμή μια χιονόπτωση» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024