Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: Πήραν το διπλό με… τριάρα οι Αγρινιώτες

Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: Πήραν το διπλό με… τριάρα οι Αγρινιώτες

Έχοντας τον Νίκο Καρέλη σε πολύ καλή μέρα αφού σημείωσε δύο γκολ, ο Παναιτωλικός πέρασε από τη Λαμία επικρατώντας με σκορ 3-1.

Με τον καλύτερο τρόπο θα πάει στη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Παναιτωλικός, που έκλεισε τις υποχρεώσεις του στη 13η αγωνιστική της Superleague με νίκη, επικρατώντας με σκορ 3-1 εκτός έδρας της Λαμίας.

Ουσιαστικά η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίωρο όπου σημειώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα. Ωστόσο οι Αγρινιώτες ήταν εκείνοι που έφυγαν με το διπλό και ανέβηκαν στους 16 πόντους (7η θέση) παραμένοντας στο κυνήγι του Άρη. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι έμειναν στους 9 πόντους (10η θέση).

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναιτωλικό, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί με δράστη τον Νίκο Καρέλη στο 7ο λεπτό. Ο Έλληνας επιθετικός έπαιξε το ένα-δύο με τον Ντίας και με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει για τη Λαμία, με τον Ντε Βινσέντι πέντε λεπτά αργότερα να φέρνει το ματς στα ίσα για το 1-1 με εξαιρετική ατομική ενέργεια και με εντυπωσιακό τελείωμα. Ωστόσο ο Καρέλης έδωσε ξανά τα ηνία στους Αγρινιώτες στο 30′ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Όπως ήταν λογικό οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που σκόραρε, με τον Ζοάο Πέδρο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-1.

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες (56’ Ασκόφσκι), Μανούσος (56’ Μποάκιε – 63’ Γιακουμάκης), Ντε Βισέντι (76’ Μαρμεντίνι), Σλίβκα, Σίμον, Γκοράνοβ, Τσιλούλης (76’ Καραμάνος), Κορνέζος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Φλόρες, Ντίας (79’ Μλάντεν), Νταγκό (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Μορσεϊ (46’ Σενγκέλια), Καρέλης (85’ Ζοάο Πέδρο).

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024