Με τον Βιτσέντζο Γκρίφο να ολοκληρώνει το χατ-τρικ μέσα σε μόλις 16 λεπτά, η Φράιμπουργκ διέλυσε με σκορ 4-1 την Ουνιόν Βερολίνου για την 15η αγωνιστική της Bundesliga και παράμεινε στο κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου και την πρώτης θέσης.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται ήδη με 3-0 στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκρίφο. Ο Ιταλός μέσος άνοιξε το σκορ με πέναλτι μόλις στο 4′, ενώ δύο λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του για το 2-0.

Διαβάστε επίσης:

Και πάλι ο Γκρίφο στο 20′ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ για το 3-0 και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Γκρέγκοριτς έκανε το 4-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Το μόνο που κατάφερε η Ουνιόν ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Μίτσελ στο 84′.

Μάιντς-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν η Μάιντς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μένοντας στο 1-1. Οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, χωρίς όμως κάποια να πάρει τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Μπούρκαρντ για τους γηπεδούχους λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου και συγκεκριμένα στο 40′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόλο Μουανί έφερε το ματς στα ίσα στο 67ο λεπτό για το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΪΝΤΣ: Τσέντνερ, Φερνάντες, Μπελ, Χακ, Βίντμερ (67′ Ντα Κόστα), Μπαρέιρο, Κορ, Άαρον Μάρτιν (84′ Κάσι), Σταχ (84′ Λι), Ονισίβο (84′ Ίνγκβαρτσεν), Μπούρκαρντ (73′ Μπαρκόκ)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς (46′ Σμόλτσιτς), Εντικά, Ντίνα-Εμπιμπέ, Καμάντα, Σο, Κνάουφ (59′ Πελεγκρίνι), Λίντστρεμ (59′ Ρόντε), Γκέτσε, Κόλο Μουανί