Ανδρέας Μικρούτσικος: «Χείμαρρος» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Την συγγνώμη της την έχω γραμμένη στα…»
Νέες βολές κατά της παρουσιάστριας εξαπέλυσε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου
Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα έχει βάλει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μετά τη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, στην οποία εξομολογήθηκε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις που έχει κάνει στο παρελθόν, ο παρουσιαστής έχει στραφεί εναντίον της.
Αφού μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» την χαρακτήρισε «πλάσμα μηδενικού ταλέντου», τώρα επανήλθε λέγοντας ότι τη συγγνώμη της την έχει γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια.
«Πήρε πολλά κεφάλια»
Είπε συγκεκριμένα στην κάμερα του Open Weekend:
«Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω ένας άνθρωπος, ένας συνάδελφος, μια κοπέλα, μία γυναίκα που κάνει αυτή τη δουλειά και άλλο να σε βλέπω σαν «φάτσα». Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά επαγγελματικά είναι υποτιμητικό. Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω ως γνωμοδοτών. Έμαθα από τεχνικούς, συναδέλφους και παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μία περίοδο τρομοκρατίας.
Ο άνθρωπος που είχε το κανάλι της έδωσε μια τέτοια εξουσία – βάσει των προσωπικών του – που αυτή πήρε μία δαμόκλειο σπάθη και «έκοβε» όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε ή όποια δεν την καλημέρισε. Πήρε πολλά κεφάλια, διότι ο οποιοσδήποτε – και λίγο ταλέντο να είχε – φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της.
Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Ποιος δίνει όμως δικαίωμα στο κάθε… άντε μην πω, στο κάθε τέρας εξουσία να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, στη δυστυχία, στη φτώχεια. Είναι εγκληματική συμπεριφορά να χάνει κάποιος τη δουλειά του, επειδή η ίδια στραβοκοιμήθηκε ή επειδή δεν γέλασαν με κάποιο αστείο της.
Ένα συγγνώμη δεν έχει καμία αξία. Απεναντίας, είναι επικίνδυνες αυτές οι συγγνώμες. Συγγνώμη σημαίνει αλλαγή στάσης ζωής. Αυτή τη συγγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια».
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
- Λένα Ζευγαρά: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με το νέο της τραγούδι «Θα, θα»
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε ένα διήμερο για εμπρησμούς από αμέλεια
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442