Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο Vodafone One Unlimited κάνει την κάθε σου μέρα να μοιάζει Κυριακή

Το νέο Vodafone One Unlimited κάνει την κάθε σου μέρα να μοιάζει Κυριακή

Ένα πακέτο με πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες, υπόσχεται να αλλάξει τους όρους της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας

Τι σχέση έχει το νέο Vodafone One Unlimited με την αγαπημένη μας ημέρα της εβδομάδας; Ακριβώς όπως η Κυριακή μας επιτρέπει να κάνουμε πραγματικά αυτό που επιθυμούμε, χωρίς περιορισμούς, έτσι και το νέο προνομιακό πακέτο της Vodafone μάς προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για επικοινωνία, μαζί με την πιο συναρπαστική ψυχαγωγία στο σπίτι.

Όταν λέει «απεριόριστα», το εννοεί 

Τι ακριβώς είναι, όμως, το Vodafone One Unlimited; Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχήμα που συνδυάζει τα κορυφαία προγράμματα της Vodafone στην κινητή, τη σταθερή και την τηλεόραση, προσφέροντας πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία και data στο κινητό, μαζί με υπερυψηλές ταχύτητες Fiber έως 200Mbps στο σπίτι και, φυσικά, Vodafone TV με πλούσιο περιεχόμενο Disney+ και HBO στο ίδιο μέρος αποκλειστικά.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι δεν θα ανησυχήσεις ποτέ ξανά για τα υπολειπόμενα λεπτά και τα δεδομένα του πακέτου κινητής τηλεφωνίας σου, ενώ θα απολαμβάνεις ταχύτατο internet στο σπίτι, ακόμη και τις στιγμές που ολόκληρη η οικογένεια είναι συνδεδεμένη ταυτόχρονα, χάρη στις οπτικές ίνες. Για τις αμέτρητες κορυφαίες επιλογές σε σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιδικά που θα βρεις στο Vodafone TV, λογικά γνωρίζεις ήδη. Αν όχι, σε περιμένουν πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Η γνώμη σου μετράει

Μάλλον έχεις ήδη καταλάβει ότι η άνεσή σου αποτελεί τον πυρήνα του νέου προγράμματος της Vodafone. Θα σου γίνει ακόμη πιο σαφές όταν μάθεις ότι για πρώτη φορά, η εταιρεία εισάγει την Εγγύηση Ικανοποίησης, που εξασφαλίζει ότι αν οι συνδρομητές δεν μείνουν ικανοποιημένοι από τις νέες υπηρεσίες του Vodafone One Unlimited, μπορούν να τις διακόψουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Δοκίμασες το πρόγραμμα και έμεινες ικανοποιημένος; Τώρα μπορείς να προσθέσεις και άλλα μέλη της οικογένειάς σου στο Vodafone One Unlimited, ώστε να έχουν και οι αγαπημένοι σου απεριόριστη ομιλία και data στο κινητό τους και όλοι σας να επωφεληθείτε από ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση στο πάγιο. Κάθε μέλος που προστίθεται, θα απολαμβάνει την απεριόριστη επικοινωνία Vodafone σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Το αποτέλεσμα; Μεγαλύτερη οικονομία για όλο το νοικοκυριό σου, χωρίς κανέναν περιορισμό στη χρήση.

Οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ: αν το καρτοκινητό κριθεί προτιμότερο για κάποιο μέλος της οικογένειας, μπορείς επίσης να το προσθέσεις στο Vodafone One Unlimited για να λαμβάνει δώρο 2GB σε κάθε ανανέωση, ενώ ούτως ή άλλως θα λάβεις δώρο συσκευή Mi-Fi για να μην αποχωρίζεσαι την γρήγορη, σταθερή σύνδεση, όπου και αν βρίσκεσαι.

Πάντα στο πλευρό σου

Εξίσου σημαντικό στοιχείο του Vodafone One Unlimited είναι και η ύπαρξη του Προσωπικού Συμβούλου Vodafone για κάθε συνδρομητή. Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο συνεργάτη της Vodafone, ο οποίος θα σε ξέρει με το όνομά σου και θα είναι εκεί για να σε εξυπηρετεί άμεσα, γρήγορα και ποιοτικά σε ό,τι χρειαστείς, ανά πάσα στιγμή.

Μάθε τα πάντα για το Vodafone One Unlimited.

Sports in

Χαμός στη Euroleague: Κορυφαίος διαιτητής «πιάστηκε» να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, να «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024