
Τζο Μπάιντεν: Μπέρδεψε τη Χερσώνα με τη… Φαλούτζα του Ιράκ
Μπέρδεψε τα λόγια του για άλλη μια φορά ο Τζο Μπάιντεν.
Ο Τζο Μπάιντεν υπέπεσε σε ακόμη ένα σαρδάμ κατά την χθεσινή ομιλία του, σχολιάζοντας την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Χερσώνα.
Το σαρδάμ του προέδρου των ΗΠΑ, που κλείνει τα 80 σε λίγες ημέρες και σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει την επανεκλογή του, προέκυψε την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίαζε κατά πόσον είναι εφικτός ένας συμβιβασμός μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας πριν το χειμώνα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος αντί να πει Χερσώνα, είπε… Φαλούτζα, μπερδεύοντας την ουκρανική πόλη με αυτή του Ιράκ, όπου είχαν πολεμήσει τα αμερικανικά στρατεύματα το 2004.
- Διαβάστε επίσης: Ο Τζο Μπάιντεν χάθηκε μέσα στον… κήπο του Λευκού Οίκου -«Πού πάμε»
Μάλιστα, μόλις ο Μπάιντεν κατάλαβε το λάθος του, χρειάστηκε τη… βοήθεια του κοινού για να θυμηθεί το όνομα της Χερσώνας.
??????? – Biden: [Russians] are pulling back from Fallujah.
“I mean…From the…The…The Kherson” pic.twitter.com/klfbkud8JN
— AZ ???? (@AZgeopolitics) November 9, 2022
- ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλία για παρατηρητήριο τιμών των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων – «Οργανώνει αυτό που δεν κάνει η κυβέρνηση»
- Ο Έλον Μασκ είναι πρωτοπόρος της ΑΙ, πολύ πλούσιος και πολύ ισχυρός – Πρέπει να τον φοβόμαστε;
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A





