Αλέκα Παπαρήγα: Πήγε στην χθεσινή πορεία με το «πι»
Παρά τα προβλήματα υγείας της, η πρώην Γενικής Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της χθεσινής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.
Χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας για να λάβουν μέρος στις διαδηλώσεις στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που πραγματοποίησαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Από τις εικόνες, ωστόσο, που καταγράφηκαν στα social media ξεχώρισε μια: Αυτή της Αλέκας Παπαρήγα η οποία έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ παρά το γεγονός ότι προβλήματα υγείας την υποχρεώνουν να χρησιμοποιεί «πι».
Η εικόνα της 77χρονης Αλέκας Παπαρήγα να συμμετέχει στην πορεία ακόμα και με το «πι» προκάλεσε αρκετά σχόλια για την πρώην Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, τα περισσότερα εκ των οποίων θετικά.
Οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν λέξεις όπως «σεβασμός» και «αναγνώριση» για να χαρακτηρίσουν την εικόνα της Αλέκας Παπαρήγα στην πορεία.
Είναι φορές που βλέπεις ανθρώπους κ συγκινείσαι.Σε συγκινεί το κουράγιο τους, η δύναμη τους κ το γεγονός πως αν σήμερα κάτι είναι ζωντανό οφείλεται στην ακούραστη προσπάθεια τους.Όπως η «Παπαρήγα η καλή».Που για μας ήταν πάντα καλή..Υποκλινόμαστε μπροστά σου Αλέκα. ❤️❤️???❤️❤️ pic.twitter.com/JZzOiU8knl
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).