Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτό είναι το λεηλατημένο σπίτι του στην Ακρόπολη – «Έχουν ξηλώσει ακόμα και πατώματα»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτό είναι το λεηλατημένο σπίτι του στην Ακρόπολη – «Έχουν ξηλώσει ακόμα και πατώματα»

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε διάρρηξη στο συγκεκριμένο ακίνητο, με τον δικηγόρο της Βίκυς Τσοχατζοπούλου να ισχυρίζεται πως πρόκειται για κάποιο γνώριμο άνθρωπο, ο οποίος έψαχνε συγκεκριμένα έγγραφα.

Το άλλοτε πολυτελέστατο νεοκλασικό σπίτι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, του Άκη Τσοχατζόπουλου, δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή έπαυλη όπου έμενε και ο ίδιος, αφού πλέον έχει σχεδόν καταστραφεί.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και της δημοσιογράφου, Κέλλυς Χεινοπώρου, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε διάρρηξη στο συγκεκριμένο ακίνητο, με τον δικηγόρο της Βίκυς Τσοχατζοπούλου να ισχυρίζεται πως πρόκειται για κάποιο γνώριμο άνθρωπο, ο οποίος έψαχνε συγκεκριμένα έγγραφα.

«Τον Απρίλιο του 2012 το συγκεκριμένο σπίτι είχε δεσμευτεί από το δημόσιο, όμως η Βίκυ Τσοχατζόπουλου έχει ακόμα τα κλειδιά στα χέρια της, καθώς ναι μεν απώλεσε την κυριότητα, έχει όμως την χρήση. Μέχρι να αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο ακίνητο από το δημόσιο, θα μπορούσε να μένει μέσα», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό.

«Έχουν χαθεί ακριβά έπιπλα, αντικείμενα αξίας. Έχουν μπει άγνωστοι μέσα στο σπίτι και έχουν διαρρήξει βιβλιοθήκες, ντουλάπια, όπου ο Άκης διατηρούσε εκεί το ιστορικό του αρχείο. Έχουν ξηλώσει ακόμα και πατώματα», πρόσθεσε ο δικηγόρος, Νίκος Αλεξανδρής.

Τέλος, ο δικηγόρος, Νίκος Αλεξανδρής τόνισε πως: «1η Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει στο φως της δημοσιότητας η 2η διαθήκη του Άκη Τζοχαντζόπουλου η οποία θα προκαλέσει σεισμό. Τα γραφόμενα στην διαθήκη θα είναι καταλύτης και πολιτικών εξελίξεων».

Δες τα στιγμιότυπα από τα λεηλατημένο σπίτι που εξασφάλισε η εκπομπή Πρωινό:

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024