
Χρήστος Λούλης: Εισβάλλει στο «Maestro» και φέρνει τα πάνω κάτω – Ο ρόλος που θα υποδυθεί
«Χριστόφορε ελπίζω να με συγχωρέσεις», είπε με χιούμορ μετά το spoiler που έδωσε για την αγαπημένη σειρά του MEGA
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11) ο Χρήστος Λούλης.
Ο ηθοποιός, που ανήκει στο καστ του «Maestro», αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τη σειρά και στον ρόλο του, λέγοντας πως θα παίξει για ένα επεισόδιο.
- Διαβάστε επίσης: Τεράστια επιτυχία: Το Netflix αγόρασε τα παγκόσμια δικαιώματα του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
«Ο ρόλος που θα κάνω αφορά στο ευρύτερο περιβάλλον του Χριστόφορου στη σειρά. Είμαι φίλος της πρώην γυναίκας του. Θα δείξει στο παρελθόν ότι είχε κάποια γυναίκα. Μέχρι τώρα δεν το ξέραμε. Έκανα spoiler και ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις. Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία τεχνοκρατική και σκληρή δουλειά. Δείχνουμε την ιστορία πώς αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο» είπε αρχικά, ο Χρήστος Λούλης για το «Maestro».
Στη συνέχεια, ανέφερε πώς δέχτηκε την πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος κοντά στις προηγούμενες γιορτές και μου είπε για τον ρόλο. Πήγε να μου εξηγήσει συγκεκριμένα πράγματα και του είπα ότι δεν χρειάζεται να μου εξηγήσει κι εννοείται πως θα το κάνω».
Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του
- Μουρ: «Λατρεύω το ελληνικό φαγητό – Ο Τρινκιέρι είναι ξεχωριστός προπονητής»
- Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του ποταμού Φαρσαλίτη
- Νέος επεξεργαστής της NASA θα εκτοξεύσει την ΑΙ στο Διάστημα
- Το μοναδικό τροχαίο της Ελένης Ράντου το προκάλεσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου
- ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: Θα ζητήσετε από τον πρωθυπουργό να πείσει τη σύζυγό του να μεταφέρει στην Ελλάδα τα χρήματα που διατηρεί σε λογαριασμούς του εξωτερικού;
- Περιστέρι: Έγκυος και σε 7ο παιδί η μητέρα – «Δεν ήταν ο μόνιμος τρόπος ζωής μας» λέει ο πατέρας





