
Έγινε ρεζίλι και στη Δανία ο Κέλετ: «Η μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία»
Τα όσα προκάλεσε με τη διαιτησία του στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Γιάκομπ Κέλετ δεν έμειναν ασχολίαστα ούτε στην πατρίδα του.
Τα διαιτητικά όργια του Γιάκομπ Κέλετ στη Λεωφόρο, με σκοπό να μην πάρει ο Ολυμπιακός μία νίκη που άξιζε 100%, δεν έμειναν ασχολίαστα ούτε στη Δανία. Οι συμπατριώτες του ασχολήθηκαν με τα όσα έκανε ο ρέφερι στο ντέρμπι «αιωνίων», με τον Κέλετ να γίνεται πρώτο θέμα.
Η ιστοσελίδα «ekstrabladet.dk» φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για την κλοπή της Λεωφόρου το οποίο έχει μάλιστα τίτλο: «Οργή για τον κορυφαίο Δανό διαιτητή – Η μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία».
Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο κείμενο της ιστοσελίδας πως: «Η διαιτησία του Γιάκομπ Κέλετ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει τον Ολυμπιακό να απειλήσει με αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το αφεντικό του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορεί τον Κέλετ ότι έχει χειραγωγηθεί».
Τέλος, υπάρχει αναφορά στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Δανό διαιτητή ενώ επισημαίνεται πως η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Κέλετ, αλλά εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε.
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος, ωστόσο επιλέγω να κρατήσω όλα τα όμορφα πράγματα» (pic)
- Αυτοκίνητο στο ρελαντί: Πότε κινδυνεύεις με πρόστιμο
- Βρετανία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 28χρονο για τη δολοφονία της πολιτικού Αν Γουάιντκομπ
- Φρεάτιο – παγίδα για 12χρονη στη Ναύπακτο – Σφήνωσε το πόδι της και απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
- Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων κοριτσιών
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)


